Ping-pong verseny Pókerakadémiásoknak
Sziasztok!
Az egyik blogot olvasva itt,eszembe ötlött,hogy egy kicsit más sportágban is összemérhetnénk erőnket,mint a fekvőtámasz verseny.
Akinek az utóbbi túl megerőltető,azt,azokat szívesen látnám egy ping-pong versenyre.
Helyszín biztosított,ütők,labdák úgyszintén,csekély díjazást is bevállalok(érem és kupa).
Egyik téli hétvégén(január,február) megoldható lenne,pontosan egyeztetnénk hogy a többségnek mikor jó,meg hogy mikorra szabad a terem.
Talán a legnagyobb gond az hogy én Nyíregyházán lakom,ami nem az ország közepe,de én itt tudok helyszínt biztosítani.
Nem tudom mennyire vennétek a fáradságot az utazással,lehet,hogy ez lesz a fő gond,de ha valaki ugyanezt megszervezné Pesten,akkor én biztos ott lennék.
Jelentkezni itt a fórumon keresztül.
Azért remélem lesz rá igény,már csak a buli kedvéért is.
Sziasztok!
Az egyik blogot olvasva itt,eszembe ötlött,hogy egy kicsit más sportágban is összemérhetnénk erőnket,mint a fekvőtámasz verseny.
Akinek az utóbbi túl megerőltető,azt,azokat szívesen látnám egy ping-pong versenyre.
Helyszín biztosított,ütők,labdák úgyszintén,csekély díjazást is bevállalok(érem és kupa).
Egyik téli hétvégén(január,február) megoldható lenne,pontosan egyeztetnénk hogy a többségnek mikor jó,meg hogy mikorra szabad a terem.
Talán a legnagyobb gond az hogy én Nyíregyházán lakom,ami nem az ország közepe,de én itt tudok helyszínt biztosítani.
Nem tudom mennyire vennétek a fáradságot az utazással,benne lehet,hogy ez lesz a fő gond,de ha valaki ugyanezt megszervezné Pesten,akkor én biztos ott lennék.
Jelentkezni itt a fórumon keresztül.
Azért remélem lesz rá igény,már csak a buli kedvéért is.
én benne vagyok egy Pesti ping pong partyban
egy pestiben én is
pestire én is elmennék
Ahogy sejtettem,Pesten lenne az ideális.Egy pesti kolléga felkarolhatná az ötletet,legfeljebb a terembérleti díjat összedobjuk,mert azt itt Nyíregyen én megoldottam volna.
Díjakban,szervezésben,lebonyolításban szívesen segítek,sajnos Pesten nem vagyok annyira ismerős,hogy helyet tudjak rendezni.
Pesten engem is érdekelne!
pesten engem is érdekelne
játék tudás feltétel?:D
pesten engem is érdekelne
játék tudás feltétel?:D
+1 pesten