pocketfives.com
vasárnap éjjel óta nem frissítették az eredményeimet. ezzel csak én vagyok így vagy globális probléma?
vasárnap éjjel óta nem frissítették az eredményeimet. ezzel csak én vagyok így vagy globális probléma?
Úgy látom frissítették az oldalt.Már lehet hogy régebben, de most tévedtem el arra is.
Úgy látom frissítették az oldalt.Már lehet hogy régebben, de most tévedtem el arra is.
Érdekes dolgot vettem észre.Nem tudom tudtok-e esetleg valamit erről a dologról.Biztos le van írva valahol de nem néztem utána.
Tehát azt tapasztaltam, hogy az utóbbi időben csökkenek a pockefiveson megszerzett pontjaim.A max pontjaimhoz képes már vagy 50 ponttal kevesebb van.
Miért van ez?
wow, jó h rákerestem hogy van e p5's topik, mert nyitni akartam egyet...de van :)
na szóval, pénteken lett egy ITM-m Doyles-on, és egyelőre nincs fenn...
két lehetőség van: -vagy még nincs frissítve
-vagy rossz nevet írtam be? ugyanis a usernevem, amivel belépek a terembe, más mint a nicknevem. Én a nicket írtam be...ez lehet baj?
Valaki?
Érdekes dolgot vettem észre.Nem tudom tudtok-e esetleg valamit erről a dologról.Biztos le van írva valahol de nem néztem utána.
Tehát azt tapasztaltam, hogy az utóbbi időben csökkenek a pockefiveson megszerzett pontjaim.A max pontjaimhoz képes már vagy 50 ponttal kevesebb van.
Miért van ez?
Na írtam egy levelet a p5's suppnak, és azt írták, hiába van az a lehetőség, hogy beírjuk a Doyles-os nicket, nem tudják monitorozni egyelőre a Cake Networkot.. Legalább megoldódott a probléma.
Miért van ez?
Egy "ismeretlen" ismerős a magyar TOP10-ben, kicsihuszar néven....vmi frtk néven játszik a PS-n....6-án csatlakozott a fórumhoz, az eredmények még hiányosak, feldolgozás alatt :D :D