Póker szakiskola és egyetem :)
Sziasztok mivel úgy látom itt az oldalon, hogy mindenki tanulni akar, ezért azon gondolkozom, alapítok, egy Póker iskolát. :)
Lenne, egy Póker Szakközép iskola ’’fél Profi” oktatókkal heti 3-5 tanítási napon. Itt póker érettségit kapnának a kedves diákok és lehetne emeltszintűt is tenni, amivel akár egyenes út vezet a póker egyetemre. Akár már ezzel a végzetséggel is ellehetne helyezkedni rengeteg munkahelyen, világszinten minimum 20-50 terem alkalmazna nl2-nl25-ig, esetleg sng mtt világában 10 abi ig.
Az érettebb póker érettségivel rendelkező diákok folytathatnák tanulmányaikat a Póker Egyetemen itt már kizárólag ’’Profi” szakemberektől elsajátítva a tudást és az alázatot. Természetesen az itt végzet diákok Póker Diplomát kapnának, amit bármelyik terem elfogadna bármilyen szinten.
Kezdésnek ennyit szerettem volna a többi részlet kidolgozás alatt, igénytől függően.
Géel..
Hajrá. Várom a többi részletet =)
hajrá! ha lehetséges én jelentkeznék, meg kell valami feltételnek felelni? esetleg itt is van külön államilag támogatott és fizetős képzés?