hummerrel nehezen fognak utolérni téged a bv-ban :)
Egyszer a Lurdyban allin mentem egy szekrény méretű figura ellen, aki fenyegetően megkérdezte a következőt:
"Van róla fogalmad hogy én mivel foglalkozom?"
Most erre mit lehet reagálni? :D :D
Csak a karja vastagabb volt mint a derekam.
Komolyra fordítva a szót, nekem nincs élő játék tapasztalatom, most voltam először tegnap a Lurdyban. Mégis mennyire áll fenn a veszélye annak, hogy elmebeteg barmok elveszik a pénzed (mondjuk kifele menet), vagy vernek össze, mert lemákoltad, vagy elnyerted a pénzét?
Ui: te sem vagy azért egy nádszál legény, kétlem, hogy veled újat húznának...
The Grand című filmből idézet:
"Megmondom miért cseszte el az internet a pókert, oké?
Mikor egy fickó beszopat a riverrel a neten, nem viheted ki a parkolóba, hogy leverd a veséjét"
:D
Komolyra fordítva a szót, nekem nincs élő játék tapasztalatom, most voltam először tegnap a Lurdyban. Mégis mennyire áll fenn a veszélye annak, hogy elmebeteg barmok elveszik a pénzed (mondjuk kifele menet), vagy vernek össze, mert lemákoltad, vagy elnyerted a pénzét?
hátő én ezért nem fogadtam 50K-ban a feketetrikós 120 kilós figurával... meg mer ugyis megmagyarázták volna hogy nem úgy volt...
jah egyébként pont arra gondoltam, hogy neked tök könnyű lenne élőben előadni, hogy a kigyurtállat helyi keménygyerek lejött pókerolni 1 kicsit, mer az a menő :D 1 kis aranyfux + napszemcsi meg benyomsz pár ilyet, hogy "j3 kétpárom lett volna baaazmeeg!!" és 3-4 óráig kézs az imaged :D
kiemeltem riveren már kb harmadjára, meg voltam győződve arról, hogy azt írta hogy szopjálle, logikus lett volna végül is:)
Nem akadémiás, nem is aranyköpés, csak egy anyázás megoldása:
"sorry, azt hittem azt írtad hogy szopjálle, azért szóltam rád, nem gondoltam hogy magyarul írod a slowplayt (szlóópléj)"
:D :D :D
(Titan kliens ékezetes betűk helyett sokszor semmit sem ír.... )
Szerintem magadra ismersz majd, aszem itt is írsz, bocs hogy beraktam :)
hátő én ezért nem fogadtam 50K-ban a feketetrikós 120 kilós figurával... meg mer ugyis megmagyarázták volna hogy nem úgy volt...
jah egyébként pont arra gondoltam, hogy neked tök könnyű lenne élőben előadni, hogy a kigyurtállat helyi keménygyerek lejött pókerolni 1 kicsit, mer az a menő :D 1 kis aranyfux + napszemcsi meg benyomsz pár ilyet, hogy "j3 kétpárom lett volna baaazmeeg!!" és 3-4 óráig kézs az imaged :D
kiemeltem riveren már kb harmadjára, meg voltam győződve arról, hogy azt írta hogy szopjálle, logikus lett volna végül is:)