lehet, hogy volt már (bár nem emlékszem) de ez hatalmas. titcar everestes vidójának első mondata:
"sziasztok, Titcar vagyok. egy nl50 videót fogok most készíteni, az evereseten, nl100-on"
EPIC:D:D
"Wow Niman, that is so cool that you are a professional poker player. I just googled you and I can't believe how much money you've made. I wish I knew that poker pays so well: I would have gone into it myself."
Um, yeah: it's "poker" that pays so well. As long as you are thinking along those lines, why not just join the NY Yankees? I heard that "baseball" pays really well too.
-Niman Kinkre
megy a közös poki :)
megszólal Shir hogy a regek mindig ráülnek pozival...
akkor ki is a fish :):):)
AA_Budha Blog:
"Igen, régen 1000NL-t toltam, de egy 20K-s up and down után visszatértem lentebbre. Itt biztonságban érzem magam és jól megy! (Magyarul, ha akarom simán plusszban tudok zárni). "
én is ha akarok nyerek ha akarok akkor meg vesztek. Epic:)
" Nyertem már meg shootout-os versenyt, miközben sit out-on voltam végig! "
AA_Budha Blog:
"Igen, régen 1000NL-t toltam, de egy 20K-s up and down után visszatértem lentebbre. Itt biztonságban érzem magam és jól megy! (Magyarul, ha akarom simán plusszban tudok zárni). "
én is ha akarok nyerek ha akarok akkor meg vesztek. Epic:)
eső helyett mondjuk eshetnének az out-ok :(
Beszélgetés a fiss cselendzs sztárjai között:
Agitator: épp lemákoltam Rush-on egy magyart
chubby: volt egy kis anya? :)
Agi: Rush-on nincs anyázás...
chiubby: deszar ez a Rush! :D
Hát csúcs ez a topik, 2 órán keresztül végig olvastam az egészet és hát télleg gyöngyszemeket sikerült összehozni, de természetesen a legemlékezetesebb az a hideyoshi féle hu sng rész volt :) Kicsit engem a mai PH-ra emlékeztet.
Hát csúcs ez a topik, 2 órán keresztül végig olvastam az egészet és hát télleg gyöngyszemeket sikerült összehozni, de természetesen a legemlékezetesebb az a hideyoshi féle hu sng rész volt :) Kicsit engem a mai PH-ra emlékeztet.