Én voltam akkora állat, hogy végighallgattam. Amúgy a srácot tuti a pokerstars ihlette. "az uccsó két lap a settem le is verte" Már csak a KQnutsot hagyta ki.
danfiu sördedynek:
danfiu: turnon biztos chrrelni akart, de okosan ch bekkeltél ahogy dánfiu mondta :D
JociBalboa skypeon session közben:
"ezért kell megadni preflop, riveren úgyis te nyersz"
:D
de milyen igaz, mert amikor elkezdett nézni, onnantól minden handet nyertem kb, és sorra jöttek a prémium lapok :)
a piros nyilnál szállt be :D
"dinamikus" postja a rulettprofi, birspro blogjában:
"sok irigy ,mit veritek magatokat?ha nyert akkor nyert ugy szórjaq a pénzét ahogy akarja lol dfecco te meg csak Fakelsz f.u mother"
:D
puskinl: "az jó hogy 3bet potban gondolkozok hogy van-e nála 35:D "
tyler: " Amugy belegondolok minden HU-ra vezethető vissza, ami nem az multiway :D"
[quote=JociBalboa;264083]puskinl: "az jó hogy 3bet potban gondolkozok hogy van-e nála 35:D "
Azért bwin 3,30-as SnG-n ez már-már természetes, csak még mindig csodálkozok rajta. (Ja, és egyáltalán nem vicces :D )
AA-ra felrakott mindent ház+feleség+gyerek :)(Pókeres cikkek az online sajtóban)
Még jó, hogy nem tettem fel a házat a norvégokra. :)(Hajrá Magyarország! topic.)
Nem akadémiás, de remélem belefér.
A szituáció: Suli, gépterem, jobb híján gép ellen játszom PokerTH-ban. Osztálytárs meglátja ('A Profi'), kapva az alkalmon jön oktatni. Éppen 88-at kapok BB-ből, mögöttem emelnek.
profi: Védd meg a vakot, menj allin.
én: Mi?
-Menj már allin, úgy megvéded a vakot.
-Nem vagy normális, ettől csak jobb kézzel adják meg.
-Te tök hülye vagy a pókerhez, lehet eldobják az Ak-t vagy ilyesmit. Amúgy is több mint 5 éve játszok haverokkal több ezer forintban, engem te ne oktass ki. Játszottál már ilyen nagy téten?
-Nem, online játszok fél éve.
-Látod, nem alakult még ki a pókeres logikád, sose fogsz nyerni.
Próbáltam elmagyarázni szerencsétlennek hogy mi van, el tudjátok képzelni milyen sikerrel.
A szituáció: Suli, gépterem, jobb híján gép ellen játszom PokerTH-ban. Osztálytárs meglátja ('A Profi'), kapva az alkalmon jön oktatni. Éppen 88-at kapok BB-ből, mögöttem emelnek.
-Te tök hülye vagy a pókerhez, lehet eldobják az Ak-t vagy ilyesmit. Amúgy is több mint 5 éve játszok haverokkal több ezer forintban, engem te ne oktass ki. Játszottál már ilyen nagy téten?
Próbáltam elmagyarázni szerencsétlennek hogy mi van, el tudjátok képzelni milyen sikerrel.