Pókeres szakdolgozat
Páran tudjátok, hogy jövőre ötödéves leszek az egyetemen és szakdolgozatot kell írnom. A szakom "gazdálkodási", azaz alapvetően közgazdász, főszakirányom a logisztika, a mellék a HR, a szakszemináriumom pedig a Teljesítményértékelés.
Tegnap sikerült lebeszélnem a szakszem tanárommal, hogy írhatok a pókerről. Kicsit bővebben a témám: Az online póker, mint üzletág és a játékosok, valamint az online termek teljesítménymérése és az eszközei. Persze ez még változhat és bővíthető.
Még csak vázlat, de érinteni szeretném etikai, döntéselméleti, játékelméleti szinten a pókert...a nyáron ezekben a témákban próbálok anyagokat szerezni.
Ebben a topicba szeretném betenni a kérdőíveket, vázlatokat, piszkozatokat amiben rátok számítok! Akinek van kedve, ideje segítsen nekem kitölteni a kérdőíveket, véleményezni az írományokat... köszi
Én szívesen.
Természetesen, rám is számíthatsz. Nekem is benne volt az idei szakdolgozatomban az online póker, de csak abban az aspektusában, hogy a mostani válságidőszakban sokan fordulnak az online szerencsejátékokhoz, mint pl. a póker, a gyors meggazdagodás reményében.
Hjajj, holnap államvizsga... vagyis jön a River!
All-in!
:Ad: :Ah:
+1 szívesen :)
Természetesen, rám is számíthatsz. Nekem is benne volt az idei szakdolgozatomban az online póker, de csak abban az aspektusában, hogy a mostani válságidőszakban sokan fordulnak az online szerencsejátékokhoz, mint pl. a póker, a gyors meggazdagodás reményében.
Hjajj, holnap államvizsga... vagyis jön a River!
All-in!
:Ad: :Ah:
ha már témánál vagyunk kitehetnéd valahova :)
Akinek van kedve, ideje segítsen nekem kitölteni a kérdőíveket, véleményezni az írományokat... köszi
Énis szívesen segítek!
én is ;)
Erdekes tema, en is probalok majd aktivan reszt venni a segitsegben. Ha talasz az eddigi cikkeimben barmi -a szakdolgozathoz- hasznalhatot, nyugodtan hasznald :)