Pokerstars RNG
Ide jöhetnek az érdekesebb handek amit érdemes lehet megosztani másokkal is, és sem a dühöngőbe, sem a napi mák-ba, sem a bad beat-be, sem a hogyan kellett volna megjátszani topicba nem illik, de megérhetnek pár szót. :)
Kezdem is, ez elég friss, gondolom most váltott át a gépezet hétvégi üzemmódra. Jöhetnek az orosz banditák! :D
No Limit Texas Hold'em Hand, 10/20, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
hu ez csúnya volt :D
Hianypotlo topik, tok jo hogy vegre valakinek eszebe jutott egy ilyet is nyitni!
Koszi!
Csúnya, de sztem simán mehetne a Dühöngőbe. Szóval ez a topic a Dühöngő helyetti dühöngő :)
hehe! jól kifilézett, mit hittél majd eldob egy 34s-t? az oddsa teljesen megvolt :)
Csúnya, de sztem simán mehetne a Dühöngőbe. Szóval ez a topic a Dühöngő helyetti dühöngő :)
hehe! jól kifilézett, mit hittél majd eldob egy 34s-t? az oddsa teljesen megvolt :)
a pokerstars RNG kifejezesben az "R" pont azt szerepet tolti be mint a finomfozelek szoban a "finom", egy szuk kisebbseg (akiknek pl. a hanyas kinezetu kaja nem gond) elhiszi, sot ervel mellette, a tobbiek reg tudjak, hogy gunynev, pont ugy kar errol beszelni, mint deniel negreanu jellemerol.
Nem erre gondoltam, hanem ha van olyan érdekes handetek ami ritkaság számba megy, vagy amikor az az érzés jön beléd,h "Ezt nem hiszem el b.zmeg!". :)
Pl volt ma egy Flop dáma pókerem, Q3s-el maradtam partiban nagyvakon. :)
a pokerstars RNG kifejezesben az "R" pont azt szerepet tolti be mint a finomfozelek szoban a "finom", egy szuk kisebbseg (akiknek pl. a hanyas kinezetu kaja nem gond) elhiszi, sot ervel mellette, a tobbiek reg tudjak, hogy gunynev, pont ugy kar errol beszelni, mint deniel negreanu jellemerol.