Pozsony - Látnivalók, túristainformációk
Sziasztok!
A közeljövőben végre ismét sikerült úgy intézni, hogy külföldre mehessek pár napra, bár ezúttal nem pókerrel kapcsolatban, hanem olyan nyaralásszerűen barátnővel. Szóval az úti cél Pozsony, jöhet mindenféle tapasztalat: Mit érdemes megnézni, merre található, mennyibe kerül, mit érdemes enni, inni, kipróbálni. :)
IKEA-ban minden olcsóbb mint itthon. :D
A szupermarketekben a sörök is jóval olcsóbbak, mint itthon az alacsonyabb jövedéki adó miatt, a parkokban pedig lehet inni.
Úgyhogy remek program az, hogy vesztek egy rekesz olcsó sört és kivonultok vele egy parkba, így garantált a remek szórakozás és még szintet sem kell majd utána visszalépned, mert elköltötted a br-edet.
Talán +ban még 1-2 cigi is elférhet, de azzal óvatosan, mert káros lehet. :D
IKEA-ban minden olcsóbb mint itthon. :D
Viccen kívül elég kaki egy város Pozsony szvsz.
Haverok tanultak ott, sokszor voltam, de semmi érdemi nem jut eszembe. Triviális dolgokon (vár, belváros, függőhíd kilátója) kívül: a megboldogult mammut söröző utcájának a végében volt egy érdekes temető, kb. ennyi :D
:) lehet akkor erdemesebb lenne valami hazai hetveges termalos vagy wellnesses pancsiban gondolkodni. vagy praga? ott azert tuti van latnivalo :)
Többször voltam, utálják a magyarokat, mint a sz**rt, amit eléggé éreztetnek is. Igénytelen a város, talán a törtnélemi belváros érdekes egy kicsit, de az meg egy napos program.
A szupermarketekben a sörök is jóval olcsóbbak, mint itthon az alacsonyabb jövedéki adó miatt, a parkokban pedig lehet inni.
Úgyhogy remek program az, hogy vesztek egy rekesz olcsó sört és kivonultok vele egy parkba, így garantált a remek szórakozás és még szintet sem kell majd utána visszalépned, mert elköltötted a br-edet.
Talán +ban még 1-2 cigi is elférhet, de azzal óvatosan, mert káros lehet. :D
Viccen kívül elég kaki egy város Pozsony szvsz.
Haverok tanultak ott, sokszor voltam, de semmi érdemi nem jut eszembe. Triviális dolgokon (vár, belváros, függőhíd kilátója) kívül: a megboldogult mammut söröző utcájának a végében volt egy érdekes temető, kb. ennyi :D
:) lehet akkor erdemesebb lenne valami hazai hetveges termalos vagy wellnesses pancsiban gondolkodni. vagy praga? ott azert tuti van latnivalo :)
Prágában már voltam 2x, fűznek is hozzá szép emlékek, de azért jó a változatosság. :)