Segítsetek!
az everest pókeren szeretnék regisztrálni a magyar bajnokság online versenyére ami 21 00 kor lesz. és azoknak van ez az 1 fenntarta akik a pokerakadémia olvasói, és a jelszót kéri:P. azt szeretném megtudi h hol tudom megnézni a jelszót!!!! lécci segítsetek
az everest pókeren szeretnék regisztrálni a magyar bajnokság online versenyére ami 21 00 kor lesz. és azoknak van ez az 1 fenntarta akik a pokerakadémia olvasói, és a jelszót kéri:P. azt szeretném megtudi h hol tudom megnézni a jelszót!!!! lécci segítsetek
és ráadásul külön topicot nyit és kb. tippre ma regelt csak az ingyen freeroll miatt. die plz :D
halihó
ha van köztetek autó(szerelő) értő ember mondja már hogy SÜN vagy küldjön már egy privit.
kisvárosi autó vásárlásról volna szó kevés pénzért :)
Fogjuk rá ,hogy konyitok,, hozzá valamicskét....főként VW csoport....de mi a kérdés??
venni szeretnénk egy kisautót, elsősorban városi használatra, kis fenntartási költséggel és nagyondurván olcsón (600K).
a lényeg hogy keveset egyen és sose romoljon el. ;)
szerinted mi a legjobb választás?
venni szeretnénk egy kisautót, elsősorban városi használatra, kis fenntartási költséggel és nagyondurván olcsón (600K).
a lényeg hogy keveset egyen és sose romoljon el. ;)
szerinted mi a legjobb választás?
ha véletlen kell msn.....: tdimotorsport@gmail.com
Hali.
Nem tudok belépni egy iPokeres teremben az accountomra. Azt irja incorrect username or password.
Jelszót sem tudok változtatni.
Azt irja lépjek kapcsolatba a supportal.
Megfogalmazná ezt a problémát nekem valaki angolul?
Köszönöm.
Hali.
Nem tudok belépni egy iPokeres teremben az accountomra. Azt irja incorrect username or password.
Jelszót sem tudok változtatni.
Azt irja lépjek kapcsolatba a supportal.
Megfogalmazná ezt a problémát nekem valaki angolul?
Köszönöm.