Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

Holdenper
Válasz bakyka kommentjére
2012. szept. 27. 3:47

Uhhh, a mostani volt szerintem a legjobb SOA rész, de az fix, hogy top3-as. Jó lesz ez az évad:)

tylerhungary
Válasz titcar kommentjére
2012. szept. 27. 9:19

SOA SPOILER:

(jobban örültem volna ha más karakterrel teszik meg ezt a "merész" lépést",de pont ettől is szimpatikus az egész h meg merik lépni)

sok helyen olvasom h JAX nem elég tökös,azt hiszem ezek után keményen be fog durvulni

zagato
2012. szept. 27. 14:47

Wilfred US két évados röhögős

A főszereplő depressziós, konkrétan öngyilkossági kísérletet is tesz, de természetesen nem sikerül neki. A fordulatot a szép szomszéd lány hozza el, aki megkéri, hogy vigyázzon a kutyájára kicsit. Csak hogy a kutya, Wilfred a hősünk számára beszélő (ausztrál akcentussal) jelmezes emberként jelenik meg, míg mindenki más egy kutyának látja, és csak ugatást hall.Wilfred cinikus állat, aki kicsit segíteni akar, de inkább csak magát akarja szórakoztatni azzal, hogy hősünket egyre nagyobb őrültségekre veszi rá.

Elég furcsa hobbijai vannak kutyánknak, voltak részek amiket végig röhögtem kínomban egy két részt érdemes megnézni belőle csak 20 percesek.

Wilfred Chasing a Motorcycle - YouTube

L.T.
Válasz zagato kommentjére
2012. szept. 27. 15:12

Wilfred US két évados röhögős

A főszereplő depressziós, konkrétan öngyilkossági kísérletet is tesz, de természetesen nem sikerül neki. A fordulatot a szép szomszéd lány hozza el, aki megkéri, hogy vigyázzon a kutyájára kicsit. Csak hogy a kutya, Wilfred a hősünk számára beszélő (ausztrál akcentussal) jelmezes emberként jelenik meg, míg mindenki más egy kutyának látja, és csak ugatást hall.Wilfred cinikus állat, aki kicsit segíteni akar, de inkább csak magát akarja szórakoztatni azzal, hogy hősünket egyre nagyobb őrültségekre veszi rá.

Elég furcsa hobbijai vannak kutyánknak, voltak részek amiket végig röhögtem kínomban egy két részt érdemes megnézni belőle csak 20 percesek.

Wilfred Chasing a Motorcycle - YouTube

Ebbe akkor belenézek majd.
Nekem a Nevem Earl volt a best,de tetszett még az Agymenők is.Ajánlhatnátok valami hasonló eszement vígjáték sorozatot!

zoltanh
Válasz L.T. kommentjére
2012. okt. 1. 16:54

Azta qva mennyire beindult a Sons a 4.évadban. :)

daPEPEhu
2012. okt. 1. 16:57

Dexter is fain volt ;)

Homeland meg remélem majd beindul..

Wasserstein
Válasz zoltanh kommentjére
2012. okt. 1. 17:03

Azta qva mennyire beindult a Sons a 4.évadban. :)

haláli jól indult:D

zoltanh
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. okt. 1. 17:04

haláli jól indult:D

8.részét most fejeztem be, de szerintem pár nap aztán beérem a kinti vetítést :)

Wasserstein
Válasz zoltanh kommentjére
2012. okt. 1. 17:08

8.részét most fejeztem be, de szerintem pár nap aztán beérem a kinti vetítést :)

Sztem nem fogsz csalódni:) Kicsit most irigyellek, mert én is szívesen néznék egész nap új részeket. Mindjárt el is kezdem elölről:)
Nekem az első évad tetszett a legjobban, mert viszonylag realisztikus volt. De eddig az 5. évadtól leesett az állam, annyira büntet:)

zoltanh
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. okt. 1. 18:08

Sztem nem fogsz csalódni:) Kicsit most irigyellek, mert én is szívesen néznék egész nap új részeket. Mindjárt el is kezdem elölről:)
Nekem az első évad tetszett a legjobban, mert viszonylag realisztikus volt. De eddig a 4. évadtól leesett az állam, annyira büntet:)

Sajna most a 10.rész főcímnél abba kellett hagynom, de lehet kihagyom az éjjeli pokert most :D

spoiler Clay most fizette ki a fickót aki elvileg Tarat elteszi láb alól

Élő ügyfélszolgálat