Póker Fórum Archívum > Minden más > Super Bowl XLII

medgypeti
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. febr. 4. 1:28

Na ez a két sack tetszett:)

Bodza18
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 4. 2:05

A félidő 7-3, de eddig egyáltalán nincs alárendelt szerepben a NY Giants. Kár, hogy itt a végén nem jött be az a nagy passz. A 2. félidőt a Patriots kezdi támadással. Remélem továbbra is nyomás alatt tudják tartani Bradyt, mert így elég gyenge a NE támadójátéka (81 yard egy félidő alatt).

medgypeti
2008. febr. 4. 2:12

A félidő 7-3, de eddig egyáltalán nincs alárendelt szerepben a NY Giants. Kár, hogy itt a végén nem jött be az a nagy passz. A 2. félidőt a Patriots kezdi támadással. Remélem továbbra is nyomás alatt tudják tartani Bradyt, mert így elég gyenge a NE támadójátéka (81 yard egy félidő alatt).

Ja hát jó lenne itt a 2.félidő elején megfogni a NE-t és akkor még akármi lehet...

Argentína
2008. febr. 4. 2:48

De gyenge meccs...

Bodza18
Válasz Argentína kommentjére
2008. febr. 4. 3:10

Amerikai fociban az a jó meccs, ahol nincs sok pont. Lehet, hogy ez laikusoknak nem így tűnik, de tényleg így van. Sokkal több szépség van a játékban ilyenkor. A sokpontos meccs az rossz játékot jelent a csapatok részéről (sok hiba, labdaeladás, rossz védekezés...) Arról már nem is beszélve, hogy ilyen szoros állásnál lehet, hogy nagy utolsó negyed lesz.

Bodza18
2008. febr. 4. 3:11

Oooohh Yeees!!!! Nyg Td!!! 10-7!!!

medgypeti
2008. febr. 4. 3:13

Na végre!Most lesz igazán jó a meccs!

medgypeti
2008. febr. 4. 4:06

Ezért megérte fennmaradni, de jó kis 4.negyed volt!Megérdemelték:D

want2push
2008. febr. 4. 5:00

Fantasztikus meccs volt elképesztő végjátékkal. Sztem a védelem mindkét oldalon alaposan kitett magáért, habár én ezen a téren jóval erősebbnek éreztem a Giants játékát. Szükség is volt rá a New England támadó-alakulata ellen!

Egyébként én inkább egy védőnek adtam volna oda a merkőzés MVP díját, habár le a kalappal Eli Manning előtt is. Egy-két bizonytalan megmozdulása ellenére a végén nagyot alakított. Az utóbbi pár meccsen nagyon megszerettem az ő játékát is. Mindenki szidja szegényt, valóban sok hibát is csinál, de azért alapvetően egy stabil irányító, sok zseniális megmozdulással. Lehet rá építeni egy komoly csapatot.

Azt hiszem lassan le is cserélem az avatarom... :)

Bodza18
Válasz want2push kommentjére
2008. febr. 4. 7:19

Manning fantasztikus volt ma, de valóban egy védő jobban megérdemelte volna. A gond az, hogy szerintem nem tudtak kiemelni konkrétan egy embert, mert mindenki egységesen jó volt. A sok sack-et szinte mindig más mutatta be, de a receiver-eket fogó emberek talán még a belső falnál is nagyobbat játszottak, hiszen alig tudott passzolni Brady.
Na, a lényeg hogy a döntőt megérdemelten nyerte a Giants, bár el kell ismerni, hogy ez a szezon a Patriotsról szólt.

Élő ügyfélszolgálat