Szávay Ági "fanclub"
Chakvetadze - Szávay 6-3, 2-6, 6-2 a párizsi WTA döntőjében. :(
Nagyon jó meccs volt, aki lemaradt, bánhatja. Ági szenzációsan játszott, a döntő szettben 2-2-nél bréklabdája volt, sajnos nem sikerült kihasználnia.
Sebaj, majd jövő héten Antwerpenben. :)
Hol adták? Mondtam Kanrichnak hogy nezzük, meg mire ő azt mondta nem adják sehol... én csak a bwin-en követtem....komolyan mondom a magyar sport adóknak adnia kéne minden meccsét. Sokkal többen néznék mint bármi mást!!
Hol adták? Mondtam Kanrichnak hogy nezzük, meg mire ő azt mondta nem adják sehol... én csak a bwin-en követtem....komolyan mondom a magyar sport adóknak adnia kéne minden meccsét. Sokkal többen néznék mint bármi mást!!
Szerintem is nagyon jól játszott Ági és nem sokon múlott, hogy máshogy alakuljon a döntő! 3 meccsét láttam a héten és az itteni játéka alapján bárki ellen eséllyel veheti fel a versenyt.
Mondjuk jövő héten Antwerpenben Henin ellen a 3. fordulóban. Az jó kis derbi lenne! :)
Szerintem is nagyon jól játszott Ági és nem sokon múlott, hogy máshogy alakuljon a döntő! 3 meccsét láttam a héten és az itteni játéka alapján bárki ellen eséllyel veheti fel a versenyt.
Mondjuk jövő héten Antwerpenben Henin ellen a 3. fordulóban. Az jó kis derbi lenne! :)
Csak a 2. setet láttam, nagyon jól játszott a lány. Reménykedtem, hogy megnyeri!
Szép volt Ági!
Volt egy-két nagy menet, én is nagyon szurkoltam neki.
Ha arra gondolok, hogy Talmácsi eredményei után már a motoGP-t is közvetítik (ha jól hallottam), akkor arra is lehet remény, hogy nemsoká teniszt is láthatunk magyar adón.