Te hallgatsz operát, komolyzenét pókerezés közben? :)
Már minden zene terítékre került, így én is a fórumtársakhoz fordulok ezzel a kérdéssel!
... 170 évvel ezelőtt debütíroztatták (vezették be) a kisfröccsöt!
A komolyzene nem lenne hülyeség. Mindig megfogadom, hogy kipróbálom majd úgy a játékot, de eddig mindig elmaradt :P Na majd holnap :) Az opera csak felb*sz, mert visítozós :D De komolyzene hatására igencsak megnőhet a koncentráltság és nyugodtság.
sohasem
A barátnőm mostanában folyton komolyzenét hallgat, általában akkor is amikor én grindolok. Bátran ajánlom mindenkinek, egy Vivaldira sokkal nehezebb tiltelni, mint egy heavy metal-ra! :D
Bár nem az én műfajom de hallgattam már Andrea Bocelli-t pókerezés közben és meglehetősen sikeres session volt! :)
A komolyzene nem lenne hülyeség. Mindig megfogadom, hogy kipróbálom majd úgy a játékot, de eddig mindig elmaradt :P Na majd holnap :) Az opera csak felb*sz, mert visítozós :D De komolyzene hatására igencsak megnőhet a koncentráltság és nyugodtság.
egyszer mindenképp ki fogom próbálni
Enya-t hallgatok session vége felé... és csak ajánlani tudom, érzem ahogy simulnak ki az idegeim :)
[video=youtube;Y6skSRuiPF4]http://www.youtube.com/watch?v=Y6skSRuiPF4&feature=related[/video]
nem szoktam hallgatni, de ezt szeretem
Majdnem mindig csak szimfóniákat hallgatok. Mondjuk nekem a komolyzene a természetes, együtt nőttem fel vele, és hobbiból én is zenélgetek.
Ha nem komolyzenét, akkor deep/tech house-t, de az kicsit más :)