Tenisz Szegeden?
Jön az ősz, kezdődik az egyetem, újra irány Szeged!
De nem szívesen hagynám abba ezt a sportot, amiben olyan sokat sikerült fejlődnöm nyáron (kb. nagyon szarból olyan közepes hobbijátékossá).
Van-e valaki itt az Akadémián, aki partnerem lenne ebben?
Esetleg tud valaki valami jó (csendes, nem túl drága, jó állapotú) pályát?
Jön az ősz, kezdődik az egyetem, újra irány Szeged!
De nem szívesen hagynám abba ezt a sportot, amiben olyan sokat sikerült fejlődnöm nyáron (kb. nagyon szarból olyan közepes hobbijátékossá).
Van-e valaki itt az Akadémián, aki partnerem lenne ebben?
Esetleg tud valaki valami jó (csendes, nem túl drága, jó állapotú) pályát?
Amúgy mennyibe kerül vidéken egy óra teszin salakpályán általában?
Újszegeden a ligetben van teniszpálya, amit hétköznap 10:00 - 16:00 között simán diák ig. felmutatásával lehet ingyen használni.
Jelenleg Szegeden a legigényesebb pályák a Gellértben vannak. Mi is oda járunk hetente három alkalommal, igaz én csak a lányomat kísérem, már vagy egy éve nem játszottam, pedig nem ártana. Lehetőség egyébként sok van: az egyetem pályái a Ligetben, az Újklinika mellett és az Etelka soron (azt hiszem); a kisstadionban két helyen is vannak pályák; szintén a Ligetben a Kinizsi pályái; Rókuson a Labdaház; a Derkovits fasor végén a már említett Gellért. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Jelenleg Szegeden a legigényesebb pályák a Gellértben vannak. Mi is oda járunk hetente három alkalommal, igaz én csak a lányomat kísérem, már vagy egy éve nem játszottam, pedig nem ártana. Lehetőség egyébként sok van: az egyetem pályái a Ligetben, az Újklinika mellett és az Etelka soron (azt hiszem); a kisstadionban két helyen is vannak pályák; szintén a Ligetben a Kinizsi pályái; Rókuson a Labdaház; a Derkovits fasor végén a már említett Gellért. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Amúgy mennyibe kerül vidéken egy óra teszin salakpályán általában?
1500/oraert mar kapsz jo (kivilagitott) salak palyat.
Tenisz engem is erdekelne... (Szegeden)
Ezek szerint nincs szignifkáns különbség a Bp-i és a vidéki árak között...
:) Tegnap (ma) "szétizgultam" magam kedves Roger szereplésén bizonyos Andreev ellen...nem semmi meccs volt, nem tudom mások követik-e a US Opent...
Így még üvölteni nem láttam Rogert! Federer - Nadal döntőt akarok látni!