Nekem nincs tetkóm,bár nagyon tetszik.Figyelni kell szerintem arra is h mit és hova választ az ember.Kicsit olyan ez is szerintem mint az öltözködés,ha nincs jó ízlése,stílusa az embernek tök mindegy mennyit költ a dologra akkor is nevetséges lesz az egész.
elsőre érdemes olyan helyre amit takar a ruha,úgyis magának csináltatja az ember...aztán ha már látod hogy milyen irányba halad az életed és mivel szeretnél foglalkozni akkor lehet gondolkozni annak függvényében láthatóbb helyeken,szerintem a társadalom egyre nyitottabb a témával kapcsolatban itthon is...
nyakkendőt hordok nem tetoválást.
Esetleg rakhatnátok fel tetkókat...kinek mi tetszik, mert én is gondolkozom rajta..hátha valakié megtetszene..
Húú szerencse, hogy felpezsdült ez a téma, nem is tudtam, hogy van ilyen... Nekem a gondom az, hogy akarok lassan 2éve egy tetoválást egy megfelelő szöveggel, még mindig gondolkozom rajta, de találtam egy jót csak nem idézet és magyar... Nincs valami latinul tudó pro aki lefordítana nekem egy sort?:o:D
az miért jobb?:)
Esetleg rakhatnátok fel tetkókat...kinek mi tetszik, mert én is gondolkozom rajta..hátha valakié megtetszene..
az miért jobb?:)
Szerintem nincs azzal gond, ha valaki a máséból akar ötletet meríteni, valahol el kell kezdeni.:D Én is nézelődtem neten, kiindulásnak jókat lehet találni.
nyakkendőt hordok nem tetoválást.
Ha ezt nekem írtad akkor több szempontból is... Első és legfontosabb az h magamnak csinálnám a tetoválást, ezért azt akarom, hogy én tudjam mit írtam magamra és miért, nem pedig másoknak, nem divat tetkót akarok, hanem jelentéssel bírót