Póker Fórum Archívum > Minden más > Tetoválások - nektek mi a véleményetek?

L.T.
Válasz GStealer kommentjére
2012. aug. 7. 19:05

Nekem nincs tetkóm,bár nagyon tetszik.Figyelni kell szerintem arra is h mit és hova választ az ember.Kicsit olyan ez is szerintem mint az öltözködés,ha nincs jó ízlése,stílusa az embernek tök mindegy mennyit költ a dologra akkor is nevetséges lesz az egész.

tylerhungary
2012. aug. 7. 19:11

elsőre érdemes olyan helyre amit takar a ruha,úgyis magának csináltatja az ember...aztán ha már látod hogy milyen irányba halad az életed és mivel szeretnél foglalkozni akkor lehet gondolkozni annak függvényében láthatóbb helyeken,szerintem a társadalom egyre nyitottabb a témával kapcsolatban itthon is...

redoubtable
2012. aug. 8. 18:03

nyakkendőt hordok nem tetoválást.

daPEPEhu
2012. aug. 8. 18:23

Esetleg rakhatnátok fel tetkókat...kinek mi tetszik, mert én is gondolkozom rajta..hátha valakié megtetszene..

Ollie
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. aug. 8. 18:59

Húú szerencse, hogy felpezsdült ez a téma, nem is tudtam, hogy van ilyen... Nekem a gondom az, hogy akarok lassan 2éve egy tetoválást egy megfelelő szöveggel, még mindig gondolkozom rajta, de találtam egy jót csak nem idézet és magyar... Nincs valami latinul tudó pro aki lefordítana nekem egy sort?:o:D

tylerhungary
2012. aug. 8. 19:06

az miért jobb?:)

castor11
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. aug. 8. 19:21

Esetleg rakhatnátok fel tetkókat...kinek mi tetszik, mert én is gondolkozom rajta..hátha valakié megtetszene..

Miért varratnád magadra másét????Egy tetoválásnak pont az a lényege, hogy valami egyedi csak rád vonatkozó jelentése legyen....
Ha viszont divattetoválást akarsz, akkor ne vedd figyelembe az előző mondatomat:)

Ollie
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. aug. 8. 20:00

az miért jobb?:)

Ha ezt nekem írtad akkor több szempontból is... Első és legfontosabb az h magamnak csinálnám a tetoválást, ezért azt akarom, hogy én tudjam mit írtam magamra és miért, nem pedig másoknak, nem divat tetkót akarok, hanem jelentéssel bírót

GStealer
Válasz redoubtable kommentjére
2012. aug. 8. 20:00

Szerintem nincs azzal gond, ha valaki a máséból akar ötletet meríteni, valahol el kell kezdeni.:D Én is nézelődtem neten, kiindulásnak jókat lehet találni.

nyakkendőt hordok nem tetoválást.

Miért, ütik egymást?

tylerhungary
Válasz Ollie kommentjére
2012. aug. 8. 20:03

Ha ezt nekem írtad akkor több szempontból is... Első és legfontosabb az h magamnak csinálnám a tetoválást, ezért azt akarom, hogy én tudjam mit írtam magamra és miért, nem pedig másoknak, nem divat tetkót akarok, hanem jelentéssel bírót

sztem ha egy mondás vagy idézet akkor eredeti nyelven van meg a teljes jelentése...erre gondoltam:)

Élő ügyfélszolgálat