22 col wide. 9 asztal kényelmesen, 16 kissé nehézkesen fér el rajta.
22" + 15"(lobbynak általában - nem szeretem forgatni a fejem :))
12-16 db asztal (amennyi van - Cake)
21"-os monitor, iPoker, Ongame miniview 9 asztal átfedés nélkül 1600*1200-ban, de tud nagyobbat is. Mostanában Pacin nyomom, 4 asztalon, ez is 400-440 leosztás/óra, nekem elég. Pontosabban most sehol nem nyomom, több mint egy hónapja nem játszottam. Csak néhány PLO Hi/Lo tornát munkahelyi 14"-on, 800*600 felbontásban. Egy asztalra ez is megteszi :-)
22-es samsung (van tartalékban egy 17-es ViewSonic is), 8-9 sh asztal microgamingen, miniveiewvel, átfedés nélkül.
22"-os wide LCD + 19" (4:3) LCD. A 2 moncsi totál egymás mellett, hogy könnyedén belássam őket, kb. 1 méter távolságból :)
8 asztal eredeti méretben átfedés nélkül. Én sem szeretem a mini-view-et, főleg mostanában a HUD miatt. Szeretem az asztalokat nagyban látni, így mindig úgy oldom meg, hogy a lehető legnagyobbak legyenek amik még nem átfedőek :)
Volt, amikor nyomtam 12 asztalon is, de azóta max 8-on. Hud-dal játszva, gondolkozva bőven elég a 8 db FR asztal is egyelőre (és nem is fér ki több :D)
24"-os monitoron kilenc mini iPoker asztal fér el átfedés nélkül. Nemrég beraktam a tizediket a jobb alsó négy fölé átfedéssel. Működik.
Kipróbáltam a fekvő helyett álló monitorral is játszani, mert így tíz asztal átfedés nélkül elfér, de nem jött be. Kicsit olyan, mint egy felhőkarcolót nézni 5 méterről, egész nap kicsit fárasztó. :-)
Az everesten egy 22" és (nem együtt a kettő) 24"-en mennyi asztal fér el?
2x20" - Többnyire 6 SH asztal; néha 4SH + 4FR asztal, egyik monitoron egyik fajta, másikon pedig másik fajta asztalok.
24""-es monitor, 12+ asztal, sose miniview, átfedés nem zavar...:)
24""-es monitor, 12+ asztal, sose miniview, átfedés nem zavar...:)