szia!
Tanfolyamot nem,de gyakorolni jöhet!
Hát most nyíilt meg a pokerterem itt Várpalotán és ide kellene osztó!Gyakorolni tudna böven csak gondolom nem itt laktok a közelbe,en ugy is szeretnék egy oldal találkozot,akkor eljöhet gyakorolni ha gonolod.
mikee1978
Dublin71 blogba tévedt érdeklődése:
T. Adminisztrátor! Érdeklődni szeretnék hogy fogtok-e inditani a közeljövőben Texas Hold'em dealer tanfolyamot, és ha igen, mikor?
T. Adminisztrátor! Érdeklődni szeretnék hogy fogtok-e inditani a közeljövőben Texas Hold'em dealer tanfolyamot, és ha igen, mikor?
a kaszinóba nincs holdem oktatás csak max 1,1.5 év krupiéskodás után. Amugy most nem igazán kell szerintem a kaszinó ba se ember nagy leépítések voltak.Bécsbe meg kimenni osztani elég esélytelen.
a kaszinóba nincs holdem oktatás csak max 1,1.5 év krupiéskodás után. Amugy most nem igazán kell szerintem a kaszinó ba se ember nagy leépítések voltak.Bécsbe meg kimenni osztani elég esélytelen.
Hát Győrben most indul, de gondolom BP-en keresel.Én is gondolkodom rajta, hogy el kellene egy ilyet végezni, érdekelne is a dolog.Közületek valaki volt már ilyenen?Bécsben nézegettem a dealerek elég szép kis borravalókat kapnak...
csomó terem megszűnik csomó munkanélküli osztóval, nem hiszem, hoyg ez oylan nagy biznisz most. a borravalót meg osztják a dealerek egymás közt a legtöbb ehlyen úgyvágom
Mit lehet tudni erről a tanfolyamról mert lehet, hogy érdekelne?