Póker Fórum Archívum > Minden más > Tud valaki Dealer tanfolyamról?

mikee1978
Válasz Godmode kommentjére
2007. dec. 1. 10:58

szia!

Tanfolyamot nem,de gyakorolni jöhet!
Hát most nyíilt meg a pokerterem itt Várpalotán és ide kellene osztó!Gyakorolni tudna böven csak gondolom nem itt laktok a közelbe,en ugy is szeretnék egy oldal találkozot,akkor eljöhet gyakorolni ha gonolod.
mikee1978

Admin
Válasz mikee1978 kommentjére
2010. máj. 25. 14:15

Dublin71 blogba tévedt érdeklődése:

T. Adminisztrátor! Érdeklődni szeretnék hogy fogtok-e inditani a közeljövőben Texas Hold'em dealer tanfolyamot, és ha igen, mikor?

Admin
Válasz Admin kommentjére
2010. máj. 25. 14:17

T. Adminisztrátor! Érdeklődni szeretnék hogy fogtok-e inditani a közeljövőben Texas Hold'em dealer tanfolyamot, és ha igen, mikor?

A Pókerakadémia profilja az online póker. Nem foglalkozunk élő póker szervezéssel. A legokosabb, ha kaszinóban érdeklődsz.

prolifish
Válasz Admin kommentjére
2010. máj. 25. 14:42

a kaszinóba nincs holdem oktatás csak max 1,1.5 év krupiéskodás után. Amugy most nem igazán kell szerintem a kaszinó ba se ember nagy leépítések voltak.Bécsbe meg kimenni osztani elég esélytelen.

Roleks
Válasz prolifish kommentjére
2010. máj. 25. 14:53

a kaszinóba nincs holdem oktatás csak max 1,1.5 év krupiéskodás után. Amugy most nem igazán kell szerintem a kaszinó ba se ember nagy leépítések voltak.Bécsbe meg kimenni osztani elég esélytelen.

Régen én is Bécsbe akartam menni, de referencia és kapcsolatok nélkül lehetetlen bekerülni.

Triniti25
Válasz Godmode kommentjére
2010. máj. 25. 14:55

Hát Győrben most indul, de gondolom BP-en keresel.Én is gondolkodom rajta, hogy el kellene egy ilyet végezni, érdekelne is a dolog.Közületek valaki volt már ilyenen?Bécsben nézegettem a dealerek elég szép kis borravalókat kapnak...

Mit lehet tudni erről a tanfolyamról mert lehet, hogy érdekelne?

titcar
Válasz Triniti25 kommentjére
2010. máj. 25. 15:00

csomó terem megszűnik csomó munkanélküli osztóval, nem hiszem, hoyg ez oylan nagy biznisz most. a borravalót meg osztják a dealerek egymás közt a legtöbb ehlyen úgyvágom

Neomorf
Válasz Triniti25 kommentjére
2010. máj. 25. 15:53

Mit lehet tudni erről a tanfolyamról mert lehet, hogy érdekelne?

1,5 éves hsz....

Élő ügyfélszolgálat