ez az egész twitter nem azért lett kitalálva hogy ha offline vagy akkor sms-en keresztül tudj közzétenni ezt-azt? viszont hogy chatként használjátok azt én sem értem.
Azt valahogy nem lehet beállítani, hogy csak a magyarok üzeneteit lássam, ne pedig Vanessa Roussot és társait?
Azt valahogy nem lehet beállítani, hogy csak a magyarok üzeneteit lássam, ne pedig Vanessa Roussot és társait?
r1per2 maradi vagy, és lehet h én is mert egyet értek veled :)
szerintem is tulragozzatok ezt. az igazan forumgyilkos az a chat lenne, szerintem, s ha jol emlékszem anno pont emiatt nem is lett ilyen iranyu kezdemenyezes. mondjuk en nagyon elveztem a trash talkot még a régi webes radios adas kozben a chaten- képzelem mit kapott volna Pola ott :D :D -, de valoszinu hogy ez tenyleg igy van. amugy miert van skype es msn cime is kb. mindenkinek???? jabocs, persze, nekem is van...
Aztan, hogy mi lesz a jovő, netan, amit Pola irt, majd elvalik.
Saját twitter :rolleyes: ott még különböző listeket is tudsz csinálni btw
Az főoldalon mindenki üzenete megjelenik akit a Pokerakademia twitter acc. követ.
Én a telefont csak telefonálásra használom. :o
Külön vesződni sem szeretnék vele, viszont a magyarok történéseit szívesen olvasnám, a külföldiek nem érdekelnek.
Igen, ez a bajom.
A külföldiek sztem csak WSOP idején érdekesek, most már nem.
1. Nem akarok blogot írni, nem akarom megfogalmazni, az elmúlt egy hónapot, pont azért tértem erre, mert egysoros baromságokat akarok irogatni. Sőt, tovább megyek, filmtrailert, youtube zenét vagy éppen cipőket, nem az akadémiára akarok linkelni, ezért mentem el ebbe az irányba. Ilyen egysorokra van időm és energiám.