Jó kis meccs volt,nem kicsit izgultam :D
grat fiúk :)
Miután optimista egyén vagyok, tervezek egy utat a döntőre (szurkolni a csapatunknak!), ami 26-án lesz.
Akit érdekel a dolog jelezze itt, s amennyiben aktuálissá válik, folytatjuk a szervezkedést.
További infó a hivatalos honlapon: Uefa.com
engem erdekelne a dolog, mondjuk utlevelem nincsen de elvileg atmehetek a hatarokon szemelyi/lakcimkartya komboval. ugye? :)
Amúgy, ma játszunk a németek ellen 20:00-kor. Az eurosport közvetíti élőben a meccset, ami a csoport első helyéről dönt.
Eddigi eredmények, és a csoportok állása:
A csoport
Bulgária - Magyarország 0-1
Németország - Spanyolország 2-1
Spanyolország - Magyarország 0-1
Németország - Bulgária 3-0
1. Németország 6p 5-1
2. Magyarország 6p 2-0
3. Spanyolország 0p 1-3
4. Bulgária 0p 0-4
B csoport
Csehország - Anglia 2-0
Görögország - Olaszország 1-1
Csehország - Görögország 0-0
Anglia - Olaszország 0-0
1. Csehország 4p 2-0
2. Görögország 2p 1-1
3. Olaszország 2p 1-1
4. Anglia 1p 0-2
Mai meccsek:
18.00 Csehország - Olaszország és Anglia - Görögország
20.00 Magyarország - Németország és Spanyolország - Bulgária
Jó szurkolást mindenkinek! Hajrá MAGYAROK!!!!!!
Sajnos 2-1 arányú vereséget szenvedtünk a németektől. Szerdán az olaszokkal játszunk a döntőért.
Hajrá fiúk!
Igen, sajnos ez van.
A németek megérdemelten nyertek. A mieinknél több kulcsjátékos is pihent, így nem játszott Németh Krisztián és Koman Vladimir sem.
Az olaszok ellen kell majd kiharcolni a továbbjutást, akik egy szenzációs meccsen nyertek a házigazda csehek ellen 4-3-ra.
Az elődöntők párosítása:
Magyarország - Olaszország
Csehország - Németország
Hajrá-hajrá!
Nagyon élvezetes a túrdöfransz, de most ez komolyan érdekel vkit????
Nem hiszem el.... :eek:
Ahogy az uefa honlapján olvasom, egyelőre csak nekünk volt helyzetünk.
Tessék szurkolni, s ha nyerünk, akkor megyünk Csehországba!!! Lehet még egy sört is iszunk... ;)
Ahogy az uefa honlapján olvasom, egyelőre csak nekünk volt helyzetünk.
Tessék szurkolni, s ha nyerünk, akkor megyünk Csehországba!!! Lehet még egy sört is iszunk... ;)
Eddig jobbak vagyunk! Szívmelengető érzés nézni, hogy a magyar válogatott finoman szólva is partiban van az olaszokkal, mégha a fiatalok között is. Kell a gól! Hajrá magyarok! Én is szívesen innék 1-2 cseh sört szombaton!