Az ügyvédnek nem kell elmondanod mi a konkrét ötlet, csak azt kell megmondania, hogy ilyen helyzetben mit kell csinálnod és hova kell fordulnod ahhoz, hogy biztosan ne lopják el az ötletet és pénzt láss belőle. Ezt szerintem tudni fogja.
Másik: ha a PSnél ezt észre venném, nem hinném, hogy szólnék nekik, legalábbis az elején. Aztán viszont úgy csinálnám, hogy megmondanám, hogy van egy módszer amivel látom a lapokat és hogy eláruljam ezért X összeget kérek. Ha nem hinnének nekem akkor megmutatnám, viszont csak a saját laptopomról, és úgy, hogy ne tudják, hogy a számológépet és paintet kell hozzá megnyitni, csak a klienst lássák és a hibát. Ha ez után se fizetnének, akkor venném ki tovább a pénzt a rendszerből.
Húzz el ügyvédhez , vedd fel a kapcsolatott start up vezetökkel és kérj tölük tanácsot, ök hogy csinálták hogy szereztek befektetött.
De pörögjél , lehet holnap elöjön vele valaki lehet 1 év mulva. Ha értelmes az ötlett valoszinüleg más is fog rá gondolni csak idő kérdése.
Húzz el ügyvédhez , vedd fel a kapcsolatott start up vezetökkel és kérj tölük tanácsot, ök hogy csinálták hogy szereztek befektetött.
De pörögjél , lehet holnap elöjön vele valaki lehet 1 év mulva. Ha értelmes az ötlett valoszinüleg más is fog rá gondolni csak idő kérdése.
Nincs valami referencia pár project amit végigcsináltak már.
Befektető volna rá elvileg, de még nincs lefikszálva, igazából nem is kell sok hozzá egyáltalán. De a startup vezetőkkel beszélés nem rossz ötlet. ;)
Ez sem rossz üzlet amúgy: mideas
****án néz ki a honlap el is hinném meg minden, de mi a garancia,hogy ha valaki megírja nekik az ötletét, akkor azt nem adják tovább, vagy nem használják fel?
Nekem arra lenne ötletem, hogy az ilyen jó ötleteket miként lehetne megvalósítani úgy, hogy ne nyúlják le a nagy cégek, ha működőképes akkor pedig nagyot szóljon. A gond az, ha ezt leírom akkor mindenki ezt az utat választja én meg nem nyerek semmit az ötletemmel :D
Pont egy ilyet kell aláiratnod bárkihez is mész:
A mideas rendszere minden pályázónak automatikusan generál egy általános titoktartási nyilatkozatot, melyben vállaljuk, hogy minden adatot és információt szigorúan bizalmasan kezelünk. Továbbá kijelentjük, hogy a pályázatban benyújtott szellemi termékkel nem élünk vissza.
Csapassad neki!
Good luck! Ha csomag formájában írod ki, akkor sztem itt hamar meglesz rá a pénz. A maradékot, meg omaha4rollz úgyis elviszi. :)
Good luck! Ha csomag formájában írod ki, akkor sztem itt hamar meglesz rá a pénz. A maradékot, meg omaha4rollz úgyis elviszi. :)