Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > XLVIII Super Bowl

naggeri
Válasz zoltanh kommentjére
2014. febr. 3. 9:44

rájöttem miért nem lehet megtippelni egy nfl végeredményt sem.
a foci kerek, és a jobb csapatok nyernek is, mert ugye ki lehet számolni hogy hova megy a labda ha megrúgod.
de ezek az idióta amcsik még egy labdát se tudnak csinálni. most ha megrúgsz egy tojáslabdát, hogy tudod kiszámolni hova megy???
tiszta szerencsejáték.

Palesz76
Válasz naggeri kommentjére
2014. febr. 3. 9:51

rájöttem miért nem lehet megtippelni egy nfl végeredményt sem.
a foci kerek, és a jobb csapatok nyernek is, mert ugye ki lehet számolni hogy hova megy a labda ha megrúgod.
de ezek az idióta amcsik még egy labdát se tudnak csinálni. most ha megrúgsz egy tojáslabdát, hogy tudod kiszámolni hova megy???
tiszta szerencsejáték.

Ja, mint a póker!:)

Viccet félretéve , szépen kielemezték a Denver támadófalát. Sajnálom Manning bátyust , jővőre Eli megbosszulja ! Gratulálok a Seattlenek és a drukkereiknek.

zeoos77
2014. febr. 3. 23:11

Ha már a Barca elvitte az egyik tippmixem,ez behozta a másikat :D
Ty Seattle!!

zeoos77
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. febr. 3. 23:16

[video=youtube;GZmv8Sk6UAA]http://www.youtube.com/watch?v=GZmv8Sk6UAA[/video]
Gyerekek,az első pont,szenzációs!!!
Ekkora hazapasszt :D :D

nitt
Válasz zeoos77 kommentjére
2014. febr. 3. 23:23

Gyerekek,az első pont,szenzációs!!!
Ekkora hazapasszt :D :D

Elég mókás, csak szerintem túl látványosra sikerült a meccs elcsalása...

Sambenez
Válasz nitt kommentjére
2014. febr. 3. 23:30

Elég mókás, csak szerintem túl látványosra sikerült a meccs elcsalása...

Mesélj, tudsz valamit?

nitt
Válasz Sambenez kommentjére
2014. febr. 3. 23:43

Mesélj, tudsz valamit?

jak1
2014. febr. 3. 23:55

A meccs felénél kezdtem szurkolni, hogy valamelyik támadó egység is szerezhetne már pontot! Egyébként pedig a Seattle már vasárnap délelőtt győztesként hátradőlhetett, amikor megfogadtam a Denver győzelmet...

van Gerwen
Válasz jak1 kommentjére
2014. febr. 4. 3:54

A meccs felénél kezdtem szurkolni, hogy valamelyik támadó egység is szerezhetne már pontot! Egyébként pedig a Seattle már vasárnap délelőtt győztesként hátradőlhetett, amikor megfogadtam a Denver győzelmet...

Én haverral fogadtam 10K-ban, úgy, hogy ő azt se tudta, kik játszanak. Én mondtam, hogy Denver, erre azt mondta OK, akkor ő a másikkal van. Fish-e vagyok?

Sambenez
Válasz jak1 kommentjére
2014. febr. 4. 7:18

A meccs felénél kezdtem szurkolni, hogy valamelyik támadó egység is szerezhetne már pontot!

Már az első félidőben volt támadó egység által szerzett TD. Kicsit későn kezdtél el szurkolni. :D

Élő ügyfélszolgálat