Póker Fórum Archívum > Multi table > 10$ tour FT 3 handed handek.

titcar
2008. dec. 21. 3:29

10$ tour FT 3 handed handek.

fulltilt, 416 induló. az utolsó 2-3 asztalon végig CL voltam.

az FT-n pár hand alatt kiejtett 2-3 figurát shoqbeast, így lett CL, talán 20-30 hand óta lehetünk 3asban. az utolsó szünet utáni handeket (22 hand) feltettem ide:

http://titcar.extra.hu/tour.txt

ill az universal replayerre konvertált verzió:

http://titcar.extra.hu/tour.xml

ezekről lennék kíváncsi a véleményetekre.

5. hand:
gondoltam, hogy turnon belehívok az ászra, de volt egy olyan readem, ami végül be is igazolódott, hogy ha van ásza, tuti nem emel turnon, ha meg csekkréjzel, egyből szarul állok.

12. hand:
hasonló elgondolásból nem hívtam bele riveren ez mondjuk valószínűleg hiba volt, de az erős lapjait mindig így játszotta.

az utolsó handnél valahogy számítottam rá, hoyg rám fogja tolni (tudom hülyeség) és elhatároztam, hogy ha rámtolja, megadom (meg egyébként is meg kell adnom).

mit játszottatok volna másként?

összességében jó sz@rul játszottam itt, de nem tudom, hol lehetett volna jobban. vagy csak simán be kellett volna feszülni egy kicsit? (de 3 handed vagyunk, tehát ugye erre korlátozott lehetőség van...)

V.Peti
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 21. 14:07

2: fold
5: flop cbet 22k, de legkésőbb az ászra én belehívtam volna
6: itt nem gondolkodtál a pushon? mert a callban nem látok értelmet, szerintem vagy push vagy fold
10: ugyancsak p/f, én lehet rátolom 3handed játékban
12: preflop raise nálam 22k
uccsó: AQ-t nem dobom el én sem, nem jött be a flip, legközelebb bejön

Littlemage
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 21. 14:14

uh, látom azért Te sem vagy "elégedett". én is átnézem majd, persze én inkább csak meghallgatom mások véleményét, hisz nem sokat értek a tourokhoz, a 3 handedhez meg végképp nem. Kívülről azt láttam én, hogy picit megzakkant a játékod, pár hand alatt elment a chiped fele. sztem nem bizti, hogy minden partyban részt kellett volna venned, amibe belementél, írom ezt ugy, hogy meg nem neztem meg a handeket, csak amit online láttam. sztem elég passzív volt a 3., én arra is utaztam volna, hogy fogyjon el az ő stackje. így meg ő kivárt, aztan a végén még be is huzta a versenyt. mondomezt teljesen laikusan, s kivulalloként, de ilyesmi érzésem volt.

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 21. 14:35

1. miért ekkorákat emelsz? ez már akkor is feltűnt, de többbek szerint bőven elég 2.5BB-et emelni ebben a szakaszban.

6. hand. KT-el en védeném a vakom, 3betelnék az tuti.
11. hand, A8-al is visszatoltam volna.
12. hand 64 dobo ekkora stacknél már.
13. hand QJ - en tuti emelnek
14. Q2 -ezzel miért jatszol?
15 8T - en is emelnek vele - s látom itt mar kisebbet is emeltél, biztoa átment a képernyőn :) emlékszem, akkor is feltettem magamnak a kérdést, hogy miért ilyen nagyokat emelsz.
16. 8T- szinten pozicios emeles, nincs limpelés, ha poziban vagyok.
17. KQ - hát... lehet, hogy jó dobas, én nem bizti, hogy elengedtem volna - s persze itt is kisebbet emeltem volna.

hát, kb. ennyi :)

titcar
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 21. 20:52

2: fold
5: flop cbet 22k, de legkésőbb az ászra én belehívtam volna
6: itt nem gondolkodtál a pushon? mert a callban nem látok értelmet, szerintem vagy push vagy fold
10: ugyancsak p/f, én lehet rátolom 3handed játékban
12: preflop raise nálam 22k
uccsó: AQ-t nem dobom el én sem, nem jött be a flip, legközelebb bejön

6: 28k potra kella dnom 14et és pozícióban leszek, nem kell KT-vel pusholni ilyen deepen sztem, viszotn eldobni se lenne jó ilyen oddsért pozból ugy érzem.

10: még mindig van 9M-em ami 3 handed marha gyorsan tud apadni, de egy coinflipnél nem biztos, hoyg jobb vagyok. persze ideje lenne már visszatolni valamikor, lehetséges, hogy jó alkalom lett volna.

12: agyon lehetek dominálva ill. a button limp meglehetősen gyanús. bár az emelésben is van ráció, de 22K az sok ezzel, 18 bőven elég.

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 21. 20:58

1. miért ekkorákat emelsz? ez már akkor is feltűnt, de többbek szerint bőven elég 2.5BB-et emelni ebben a szakaszban.

6. hand. KT-el en védeném a vakom, 3betelnék az tuti.
11. hand, A8-al is visszatoltam volna.
12. hand 64 dobo ekkora stacknél már.
13. hand QJ - en tuti emelnek
14. Q2 -ezzel miért jatszol?
15 8T - en is emelnek vele - s látom itt mar kisebbet is emeltél, biztoa átment a képernyőn :) emlékszem, akkor is feltettem magamnak a kérdést, hogy miért ilyen nagyokat emelsz.
16. 8T- szinten pozicios emeles, nincs limpelés, ha poziban vagyok.
17. KQ - hát... lehet, hogy jó dobas, én nem bizti, hogy elengedtem volna - s persze itt is kisebbet emeltem volna.

hát, kb. ennyi :)

64o: Dből nem szeretek dobálni 3-4 handed.
a Q2-t velszeg tényleg jobb eldobni, itt már kicsit bennem volt, hogy csinálni kéne valamit :(
a 2. 8T: ha csak 1 figurás jön a flopon belenyitok már ott, de pf nem hiszem hoyg muszáj erősködni a CL ellen.

emelések: valszeg olyan 2.5bb is elég lett volna már ez igaz, de sztem nem ezen múlt.

igazából túlerőltettem, valószínáleg az volt a baj. el lehetett volan engedni 1-2 lapot és megspórolni némi zsetont.

Élő ügyfélszolgálat