Póker Fórum Archívum > Multi table > 10th Sunday Million LIVE topik

atisz
Válasz caoladder kommentjére
2011. dec. 19. 11:38

El nem tudom képzelni mit éreznék, ha én lettem volna a második. Óriási nyeremény, de az kellemetlen, hogy deal nélkül a dupláját kapta volna. :)

annafan
Válasz atisz kommentjére
2011. dec. 19. 11:39

El nem tudom képzelni mit éreznék, ha én lettem volna a második. Óriási nyeremény, de az kellemetlen, hogy deal nélkül a dupláját kapta volna. :)

Azért nem hinném, hogy nagyon szomorkodna. :D

JuhaAasz
Válasz atisz kommentjére
2011. dec. 19. 11:40

nem feltétlen :) ha nincs deal, lehet másabb a játék (pl. dimedroll J7o allinja vagy bármi és nem így végződik ;) )

atisz
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. dec. 19. 11:42

nem feltétlen :) ha nincs deal, lehet másabb a játék (pl. dimedroll J7o allinja vagy bármi és nem így végződik ;) )

Persze az igaz, én is 100%, hogy kötöttem volna deal-t, nem lehet előre tudni mi lesz.
Az utolsó hand elég érdekes volt, mindketten all in mentek flöss húzóval, végül A high nyert.

Dozso
Válasz atisz kommentjére
2011. dec. 19. 12:38

Persze az igaz, én is 100%, hogy kötöttem volna deal-t, nem lehet előre tudni mi lesz.
Az utolsó hand elég érdekes volt, mindketten all in mentek flöss húzóval, végül A high nyert.

sztem abba semmi érdekes nem volt

Gone.Fishing
Válasz annafan kommentjére
2011. dec. 19. 14:42

Azért az igen megnyugtató, hogy egyedül én érzem úgy, h tegnap szarul jáccottam :)

J9-cel 988JA boardon sikerült instacallolnom egy kb. 8 pot méretű allin hívást.

Egy kicsit összekavarodtam, mert egy másik asztalon éppen J8-am volt, de mindegy, mert az is kevés lett volna.

drEamk3szy
Válasz Gone.Fishing kommentjére
2011. dec. 19. 15:22

a döntő asztal egy két játékosát nézve mondja vki azt , hogy rövidtávon a póker nem szerencsejáték :)

hihetetlen , hogy milyen statisztikával rendelkező játékosok érnek oda ilyenkor ..

well played PS Rng :)

Élő ügyfélszolgálat