El nem tudom képzelni mit éreznék, ha én lettem volna a második. Óriási nyeremény, de az kellemetlen, hogy deal nélkül a dupláját kapta volna. :)
El nem tudom képzelni mit éreznék, ha én lettem volna a második. Óriási nyeremény, de az kellemetlen, hogy deal nélkül a dupláját kapta volna. :)
nem feltétlen :) ha nincs deal, lehet másabb a játék (pl. dimedroll J7o allinja vagy bármi és nem így végződik ;) )
Persze az igaz, én is 100%, hogy kötöttem volna deal-t, nem lehet előre tudni mi lesz.
Az utolsó hand elég érdekes volt, mindketten all in mentek flöss húzóval, végül A high nyert.
Azért az igen megnyugtató, hogy egyedül én érzem úgy, h tegnap szarul jáccottam :)
J9-cel 988JA boardon sikerült instacallolnom egy kb. 8 pot méretű allin hívást.
Egy kicsit összekavarodtam, mert egy másik asztalon éppen J8-am volt, de mindegy, mert az is kevés lett volna.
a döntő asztal egy két játékosát nézve mondja vki azt , hogy rövidtávon a póker nem szerencsejáték :)
hihetetlen , hogy milyen statisztikával rendelkező játékosok érnek oda ilyenkor ..
well played PS Rng :)