Én V.Petivel értek egyet. FOLD és utána pusholgatás!
Miért AK+ a range? 1400ból emelt egy standardot. Élő játéknál simán lehet még egy közepes sc is, A10,KQ,KJ. Te ft-n ekkora stacknél mit csinálnál hijackből egy KQs-el? Eldobnád?
(élő játék ne felejtsd)..
+1 reggel olvastam ezt a topicot, közvetlenül utánna, h felrakták, és ugyanez volt az első gondolatom. ilyen fieldbe nem feltétlen ezek a repushok érik meg, sokkal inkább az "any two" openpushok...
nem sikerült V.Peti hozzászolását beilleszteni, de oda a +1 :D
Köszönöm a véleményezéseiteket!
A pillanat hevében nagyon gyorsan meghoztam a döntést.
A lány HiJack emelőrange-ét kb. KJ+, A9+, 77+ -ra tettem. (esetleg A8, QJs, 55-66-al kiegészítve)
Teljesen biztos voltam benne, hogy a pushra világgá dobja a KJ+-t, A8-AJ-ig, 55-88-ig és minden esetleges erősnek tűnő spekulatív kezet. (pl. K9s-el is láttam már emelni) Azt is tudtam, ha hihetően adom elő a dolgot, az AQ-t és a 99-1010-et is jó eséllyel el fogja engedni. /ergo, ha netán megad, tönkre vagyok verve/
Pár mp hatásszünet után a létező legmagabiztosabb, "szimpatikus vagy, de most szeretném, hogy lecallolj" ábrázattal all-int jelentettem.
Sajnos mindez - érthetetlen módon - nem bizonyult eléggé elrettentő erejűnek a kezében lapuló ászpár birtokában. :)
Riveren ugyan javultam, de nem eléggé. Nem bánom utólag sem, mert nem a 4-5. helyre akartam biztosan becsorogni, hanem megnyerni, amire kedvező végkimenetel (dobatás) esetén úgy érzem, komoly esélyem lett volna.
(CL-ként még elrettentőbb any2 pushokat lehetett volna produkálni)
A végkimenetel tükrében kár, hogy az adott pillanatban nem V.Peti és Szoszo meglátásai jártak a fejemben. :)
Nem is az a baj hogy AA volt nála, nagyon sok helyzetben ez az ajo push simán plusszos... de ilyen asztalon, ahol több ember is dob ako-t 10bb alatt, ezerszer nagyobb edged van az anytwo openpushokkal, mint egy ilyen reshoveval...