2 asztalos MTT elemzése
SZiasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy tournament sessiont, amit pokerstarson játszottam.
MIndent megtettem, hogy tudatosan játsszak, ezért szükségem lenne visszajelzésre, hol voltak jó és rossz akciók.
Browse Hand History Session (117 Hands) - submitted 11/25/09 - 13:59 pm - Poker Hand Replays
1. 15/30 A8o én itt ezt foldolnám, simán belimpelgetnek AT, AJ-vel is, meg nyílván sok mással, de szvsz a call az utolsó verzió, amit csinálnék. Nálam Fold>>Raise>>call
Viszont a minraisere már lehetetlen eldobni, 30at kell még beraknod 240es kasszába, mindennel call
2.25/30 rögtön a következő hand Q9s- ezzel viszont ráugrottam volna a flopra, nagyon jó húzókat tudunk ezzel flopolni, és pozink is van sok játékossal a leosztásban
3.Megint rögtön a következő hand: turnon már emelni kell mindenképpen, hogy nagy potot játszhassunk az erős lapunkkal, riveren pedig nagyon alacsony a hívásod
4.75/150 Q5o Big Blindon: SB gyenge játékos, láthattad előtte is, hogy rengetegszer limpelt be, itt én preflop allin megyek, rengetegszer fog dobni hidd el:)
5.100/200 99: preflop allin, fold equity-t kell gyártani, amikor csak lehet:)
6.100/200/25 QJs nagyvakon. A call nagyon rossz, ne kószálj ilyen lapokkal ekkora stackkel. Itt a fold a legjobb opció, mivel fold equityd nem nagyon van, de ilyen stackekkel általánosságban soha nem callolunk- raise allin vagy fold
7.200/400/25 KJs- ha már emelsz akkor menj allin, nézvén, hogy a mögötted ülő stackek mind allin-fold szakaszban vannak. Mit csináltál volna, ha pl CO vagy a vakok kötül valamelyik rádtolja? Menj allin és gyárts FE-t!
8.200/400/25 J7o kisvakon, körfold. Itt a potban lévő pénzed miatt allin kell menni. Sokszor el is fogják dobni meglepő módon, de amúgy is random lap ellen pont van kb 50%-od. Allin!
Most nézem meg is vannak számozva a handek:D
48. hand: én itt is simán rátolnám
54. hand: openshove!
60. hand: allin, ne raise-foldolgass ilyen stackkel pls!:)
Véletlenül elnyomtam, és nincs kedvem végigkattogtatni mégegyszer a 60. handig, de azért remélem így is tudtam kicsit segíteni
gl!
köszi dodi a hozzászólást! kibogarászom majd konkrétan a legkétségesebb partikat, pl. az a QJs amit 6.-ként számoztál (34. a visszajátszásban), a riveren feljövő ászra allin mentem, mert az ellenfél emelése elég gyengének tűnt.