3 tournament
3 touron indultam hétvégén.
1.Paradise csak magyaroknak lévő tourján 4. hely.:D Bár nem nem nagyon vagyok oda a Paradisért, igaz meghívtak egy 2000 eurós tourra, duzzogva de elindulok rajta! :)
2. Titanpoker
200/400 vakszint, :Ac::Qc: kézben 1200 inditottam (stackem 17600) két playa megadta.
Flop :Tc::Jd::Kc:, gondoltam fékezem a játékot, kész magas sorom volt és még flush esély is.(esetleg egy Royal Flush)
Ezért csak chekeltem, egy szép blöffre vártam csak van valakinek valamilye!
Turn :Qh: 1 playa All-in, második dob, gondoltam drillje, dupla párja van vagy nála is van A és összejött a sorra neki is.
Megadtam Showdown mutat:Qd::Qs:, drillje van gondoltam behúztam a csőbe!
River :Jh: Fck, szívás.:mad:
ÉN :Ac::Kc::Qc::Jd::Tc: high straight.
Ellenfél :Qd::Qs::Qh::Jd::Jh: queen full. Dühítő volt és még büszkén írogatta, hogy milyen jó játékos Ő. Inkább mázlista, de sebaj mindig nem fog összejönni neki.
Maradt még olyan 5800 stackem no para.
Kézben :As::Ah:, all-in hívás előttem, na most vagy soha gyarapítani a stackem. ( 12000 körülivel ment all-inre)
Showdown mutat :Ac::Jd:
Flop :Ad: :7h::Jc:, Turn :Ts: River :Jh:
Én :As::Ah: :Jh::Jc::Ts: dupla pár
Ellenfél:Ac: :Ad::Jd::Jh::Jc: full. Szerintem nem játszottam meg rosszul egyiket sem csak ilyen a póker szerencse. Ja 53. estem ki 19 helyről.
3. Titanpoker tour nem ragozom túl. Nálam :Ah::Kc: stakem 9200 körül.
Playa all-in (5600) hívás megadtam showdown :6h::8c: ez vicc!!
Persze jött egy :6s:, nekem meg semmi.:mad:
Maradék stackemmel all-in :Kc::Kd:, megadta :As::Ts:
persze most meg jött az :Ac: így elvéreztem 64.-nek 27 helyről.
Mindegyik versenyen az FT volt a célom, egyen összejött kettőn nem, még csak rosszul sem játszottam le a partikat. Az az :6h::8c: azért fáj nekem. Grr Mindhárom verseny 1000 fős volt.
Szerintetek?
Maradt még olyan 5800 stackem no para.
Kézben :As::Ah:, all-in hívás előttem, na most vagy soha gyarapítani a stackem. ( 12000 körülivel ment all-inre)
Showdown mutat :Ac::Jd:
Flop :Ad: :7h::Jc:, Turn :Ts: River :Jh:
Én :As::Ah: :Jh::Jc::Ts: dupla pár
Ellenfél:Ac: :Ad::Jd::Jh::Jc: full. Szerintem nem játszottam meg rosszul egyiket sem csak ilyen a póker szerencse. Ja 53. estem ki 19 helyről.
3. Titanpoker tour nem ragozom túl. Nálam :Ah::Kc: stakem 9200 körül.
Playa all-in (5600) hívás megadtam showdown :6h::8c: ez vicc!!
Persze jött egy :6s:, nekem meg semmi.:mad:
Maradék stackemmel all-in :Kc::Kd:, megadta :As::Ts:
persze most meg jött az :Ac: így elvéreztem 64.-nek 27 helyről.
Mindegyik versenyen az FT volt a célom, egyen összejött kettőn nem, még csak rosszul sem játszottam le a partikat. Az az :6h::8c: azért fáj nekem. Grr Mindhárom verseny 1000 fős volt.
Szerintetek?
Igaz AK volt elírtam.
2. inkabb emelj: ha ezen a boardon penzt akarsz csinalni, akkor azert kell szurkolni, hogy valakinel K, ket par, gyengebb sor, vagy gyebgebb flush draw legyen
ha szabad kartyat adsz, abbol jo nem sul ki, csak rossz: bejon a Q vagy A es felezes (erteket vesztettel, lehet, hogy egy emelest megadott volna a sor esellyel) bejon a full, es nem fizette meg az arat stb.
a lenyeg: aki tetszoleges turn kartya utan emelest megad, az most is, sot most meg inkabb mint a turnon (draw-k)
szoval attol fuggoen, hogy a masik ket stack mekkora, melyiktol valoszinubb a tartas: bet 2/3 - egesz pot
tobbi all-in standard, nem kell vele foglalkozni
ha mindig a jo oldalon allsz a 60-40 ugyekben hosszu tavon nem lehet baj
Iagazad van F-16Fairlaine, hogy ne adjak szabad kártyát, hívni, emelni kell!
Én is alapvetően így játszok ahogy írtad, csak most beleestem abba a helyzetbe, hogy sokat akar a szarka... meg is szívtam! Hiába mindig tanul az ember, főleg a maga kárán.:)