3$ MTT: QQ kiesés, hol a hiba?
Ez a versneyen kb a 3-4. asztalom volt, semmi info/read nincs az ellenről.
Ez a hand előtt is emeltem (ugyanígy 150-t, akkor körfold volt).
Nem érzem nagyon rossznak ezt a leosztást, de olyan hülye lappal ejett ki, hogy érdekelne, elrontottam-e valamit a lejátszás folyamán!
Egyébként az enemy sokat gondolkodott minden utcán.
Turnon gondolkoztam rajta, hogy rátolom, de úgy gondoltam, hogy elöl vagyok és van még value a handben.
Észrevételek? Vagy standard?
Hold'em, 3.3 Tournament, 25/50 Blinds (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB (t5900)
Hero (MP1) (t1401)
MP2 (t4130)
CO (t1300)
Button (t1425)
SB (t3590)
Hero's M: 18.68
Preflop: Hero is MP1 with Q, Q
Hero bets t150, 4 folds, BB calls t100
Flop: (t325) J, 4, 7 (2 players)
BB bets t125, Hero raises to t350, BB calls t225
Turn: (t1025) 5 (2 players)
BB checks, Hero bets t500, BB calls t500
River: (t2025) 2 (2 players)
BB checks, Hero bets t401 (All-In), BB calls t401
Total pot: t2827
Mutatás:
Én: QQ
Ő: J4 (2 pár)
Hali! Nem latszik az ellenfeled milyen lappal tette amit tett. Hianyzik a showdown log.
Hali! Nem latszik az ellenfeled milyen lappal tette amit tett. Hianyzik a showdown log.
Szvsz 3$-os MTT-n kevés lesz ez a hívás, mint tudjuk, mindenféle sz*rral jönnek....
Tényleg hívhattál volna többet is, de ha 2BB-t megadott OOP ilyen szemétlappal akkor kérdéses hogy eldobta volna ha többet hívsz.
.
A hiba a 3$ os buy in. A 3BBs preflopp emeléssel semmi gond. Plusz floppon én nagyobbat 3 beteltem volna. AJ KJ kifizeti a QQ dat.
Teljesen jó volt
Köszönöm a válaszokat!
Rendben volt ez, egyszerűen csak nagy szerencséje volt az ellenfélnek.
Ennél a stackméretnél, ezen a boardon be kell kerüljön minden zseton. Mindegy mit és hogyan játszik az ellen. Arról nem is beszélve, hogy az ellenfél hozzád képest deep, simán bepakolja ellened gyengébb lappal, pédául bármilyen bubival.
A hiba a 3$ os buy in.