50+5 Tournament BB reraise allin coinflip
sziasztok!
Satelliteről jutottam be erre a versenyre. Még 116an voltunk 326ból, ITM 40-től, átlag 6500 körül. Pacific Pokeren volt a verseny ezért nemtudom kivenni a pontos HH-t, de igyekszem pontosan leírni:
Hand History
Vakok: 150/300
UTG: 9611
UTG+1: 6032
MP1: 10083
MP2: 5300
CO: 10700
BTN: 8990
SB: 8000
HERO (BB): 5962
HERO: 4s 4h
UTG fold
UTG+1 fold
MP1 raise 900
MP2 fold
CO fold
BTN fold
SB fold
HERO(BB) raise 5662 - allin
MP1 call
Flop: 2c 10h Ks
Turn: 8h
River 5s
MP1 shows Kh Jc and win 11874.
MP1ről tudni kell hogy nem az a passzív fajta, elég sűrűn emelgetett.
A kérdésem igazából az lenne hogy ti szoktatok-e ilyet csinálni? Elfogadható lépés-e ez a versenynek ezen szakaszában?
Én igazából dobatni akartam, de úgy gondoltam ha megadja még mindig lehet coinflip, akkor meg SZINTE mindegy hogy 44-em van vagy 10-10em. (Bár igaz, tizesekkel csökkentem a sor esélyét.) Szerintem ő hibázott amikor megadta KJ-vel.
Gondolom, 200/400 lehettek a vakok. Egy ilyen játékos ellen, amit írtál róla, a stack méreteket, plusz a többi körülményt figyelembe véve jó a re-steal. Standard játék.
Az ő megadása meg tényleg elég necces.
Standard játék. Esetleg egy másik lehetőség BB-ről, ha elhatároztad, hogy betolod az alábbi: Megadot, majd a flopptól független allin mész. Ezzel egy picit nagyobb az FEd (most flop missing most hands), és elkerülöd, hogy türnnél vagy rivernél lemákoljon.
A megadása elég necces, de járhatott az alábbi a fejében: Ha AA KK akkor csak csapdáznál egy kicsit, tehát inkább coinflip vagy 70-30 egy dominált lappal szemben, viszont ha kiejt kész haszon, ha nem még mindíg marad valamilye. De én nem addnám.
Szerintem is jó játék, az ő megadása meg finoman szólva is mókás :)
sziasztok!
Satelliteről jutottam be erre a versenyre. Még 116an voltunk 326ból, ITM 40-től, átlag 6500 körül. Pacific Pokeren volt a verseny ezért nemtudom kivenni a pontos HH-t, de igyekszem pontosan leírni:
Hand History
Vakok: 150/300
UTG: 9611
UTG+1: 6032
MP1: 10083
MP2: 5300
CO: 10700
BTN: 8990
SB: 8000
HERO (BB): 5962
HERO: 4s 4h
UTG fold
UTG+1 fold
MP1 raise 900
MP2 fold
CO fold
BTN fold
SB fold
HERO(BB) raise 5662 - allin
MP1 call
Flop: 2c 10h Ks
Turn: 8h
River 5s
MP1 shows Kh Jc and win 11874.
MP1ről tudni kell hogy nem az a passzív fajta, elég sűrűn emelgetett.
A kérdésem igazából az lenne hogy ti szoktatok-e ilyet csinálni? Elfogadható lépés-e ez a versenynek ezen szakaszában?
Én igazából dobatni akartam, de úgy gondoltam ha megadja még mindig lehet coinflip, akkor meg SZINTE mindegy hogy 44-em van vagy 10-10em. (Bár igaz, tizesekkel csökkentem a sor esélyét.) Szerintem ő hibázott amikor megadta KJ-vel.
Gondolom, 200/400 lehettek a vakok. Egy ilyen játékos ellen, amit írtál róla, a stack méreteket, plusz a többi körülményt figyelembe véve jó a re-steal. Standard játék.
Az ő megadása meg tényleg elég necces.
a szemelyleiras alapjan a jatekos EP opening range-e es a 3-bet calling range-e ugyanaz
ez a range veri a 44-et
nincs fold equity, szoval szerintem a dobas a hosszu tavon jo dontes
szerintem a 77 hatareset amivel en vallalnam az AJs+ AQ+ 88+
Szerintem is K,J-t dobnia kellett volna.Bevallata,bejott neki.Ha csak arra gondolt vona,ha esetleg nem parod van,hanam mondjuk Ak,Ad.Nem hiszem,hogy nagyon vegiggondolta volna,inkabb aszt hitte,megprobalod kibloffolni....
Egyetértek veled hogy MP1-re kicsit necces ez a move, én is inkább alkalmazom CO vagy D emelésére, viszont azt nem értem hogy miért nincs fold equity. 5000ret kell még adnia a 11000-res pothoz, azaz kb 42% esélynek kell lennie ha jól számolok. Ez oké ha 10es vagy annál alacsonyabb pár van nálam, viszont úgyanígy tettem volna AQ-val is vagy 1010-KKval is szerintem. Még ha Ax-em van akkor is necces a megadás. Nemtudom, szerintem ilyen szituban a KJo még simán dobható.
Értem, jogos. Ha emel MP1-ből akkor nagyvalószínűséggel meg is adja.
Köszi a válaszokat mindenkinek!