Póker Fórum Archívum > Multi table > 5000HUF 2R 1A verseny - Ti mit csináltatok volna?

Atazzz
2012. nov. 11. 13:42

5000HUF 2R 1A verseny - Ti mit csináltatok volna?

Szombat este élő póker Pécsett a Fordan Póker clubban.
5000ft 2R 1A verseny. Add-on után vagyunk 1 órával. Az átlag stack 80K körül van. Mi előttünk 60K van. 2K a BB, ante 200. 10fős asztalnál kapunk QQ, amikor laza játékos (eddig látottakból) UTG-ből emel 10K-ig. Mellette kettővel ülő játékos 25K-val All-in megy, utánuk mindenki dob. Ti mit csináltatok volna QQ-val?
Kérlek segítsetek!

Romsy
Válasz Atazzz kommentjére
2012. nov. 11. 13:49

vannak sokkal jobb programok is szombat estére :)

BelaKecske
Válasz Atazzz kommentjére
2012. nov. 11. 14:10

tényleg vannak, de ha vhogy mégis ott kötöttem ki, én all in mennék.

lecso10
Válasz Romsy kommentjére
2012. nov. 11. 14:11

2 lap ver meg flop előtt, mégis mire kellene várni? Simán betolnám.

Madridfans19
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 7. 20:53

Mikro

Mikro téten játszunk a Pokerstarson egy fish ellen.
Jó pozícióból emelünk a flop előtt a nagyvak 3xosát: :Ks::Qh:-val.
A fish UTGről megad (nem meglepő)

Jön a flop ami teljesen elkerül minket tegyük fel: :3d::6h::Jc: érkezik.

Az ellenfelünk checkel ( ez sem meglepő)
Ti mit csinálnátok? Folytatni kellene az emelést? (De hisz a fish biztos megadja amilyen laza)
Ha folytattam az emelést és megadott de nekünk még mindig nincs semmink? (akkor is folytassam a blöfföt reménykedve, hogy dob? De hiszen neki leeshetett egy alacsony pár amit biztos nem fog dobi :/
Vagy inkább csak várjam meg a Turnt és checkeljek én is?

És mi a helyzet akkor ha nem csak 1 ellenfél van a partyban? (általában ők is checkelnek a flop után ha csak nem találta őket el nagyon)

silee21
Válasz Madridfans19 kommentjére
2013. jan. 7. 21:21

Én ezen a száraz boardon mindenképp ellőnék még egy barrelt, mondjuk valahol a pot 2/3 és 3/4 között. Ha checkelsz nem tudod hol állsz a partyban. Igaz, hogy nem talált el a flop, de két overcardunk van a fish ellen.

Élő ügyfélszolgálat