7,500€ - 3 handed
Érdekelne a véleményeket, hogy mi legyen a river döntés.
Meg amúgy az egész handel kapcsolatban.
Riveren sokat filóztam nagyon, hogy mi legyen. Ugye ha betolom és elvesszítem akkor eléggé lefogyom. Mi az a gyengébb lap amivel még lecallol? de nem veri szét az A páromat?
Poker hand played on Boss Media with an unknown potsize - Pokerhand.org
én elcheckelném a végét, simán benne van, hogy valami erős lappal csapdázik. Ez is szép pot már és gyakorlatilag ha belegondolunk, nem sok olyan lap van amivel kifizetne és te nyernél. marad a check
Sztem is jó a check.
Ha itt betelsz, fölülreprezentálod a lapod. Value-t szinte sosem fogsz kiszedni rosszabb lapból, szal semmi. Ha úgy ítéled meg, hogy lehet jobb lapja, akkor sem bet, mert nem dob el jobb lapot a tiédnél, az Ax-ek nagy része is ver már.
A line egyébként tetszik, én kézbe pocketra tennélek, mert én azokkal szoktam néha ezt a line-t játszani A magas boardon.
En flop utan minden uccan maskent jaccottam volna
ellenfel fuggo, de ha a blind (legalabb kozepesen)jo jatekos, minden jobb lapjat betolja PF
1) bet/call flop
2) push turn
3) bet river for value (ha gyorsan csekkelt, de szinte kizart, hogy a ket parjait elcsekkeli, es szinte kizart, hogy AJ+ nem push PF)
En flop utan minden uccan maskent jaccottam volna
ellenfel fuggo, de ha a blind (legalabb kozepesen)jo jatekos, minden jobb lapjat betolja PF
1) bet/call flop
2) push turn
3) bet river for value (ha gyorsan csekkelt, de szinte kizart, hogy a ket parjait elcsekkeli, es szinte kizart, hogy AJ+ nem push PF)
ha a flop check line-t választom akkor turnbe sztem csak callozok egyrészt alulreppelem a lapom továbbra is hogy blöffölhessen a riverben ,másrészt mivel turn emelésed nagyon erős line ,rosszabbtól nem igazán kapsz callt.Aztán river call / vbet
ahogy játszottad check river