Póker Fórum Archívum > Multi table > 8$ os verseny KK

CanUPlsFold
Válasz matusow88 kommentjére
2009. máj. 7. 1:59

már bocsáss meg, de hogy lehet ilyen nyilvánvaló hülyeséget mondani, hogy KK limp? :( szerintem bárhonnan instafold preflop, mert nagyon sokszor fog jönni az ász a boardra, a két párokról nem is beszélve! :D

Egyetértek

matusow88
Válasz CanUPlsFold kommentjére
2009. máj. 7. 2:00

Egyetértek

:):):)

CanUPlsFold
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. máj. 7. 2:00

én eleve nem értem hogy minek hívni KK-val... olcsóbb ha limp foldolsz, nagyon szokszor kint lesznek az ászok, még gyakrabban egy embernél kettő

XDXDXDXDXD

Amúgy látom jól szórakozol, ha te estél volna ki a versenyről, biztos nem lenne ilyen vicces...

technoinside
Válasz CanUPlsFold kommentjére
2009. máj. 7. 8:05

na erről ennyit

Canuplsfold: openfoldold legközelebb a KK-t és nem lesznek ilyen gondjaid

gl

atish81
Válasz technoinside kommentjére
2009. máj. 7. 8:31

kedves CanUPlsFold

asszem valami 22ből 1X KKval AAba szaladsz. ez van, nevezz a következőre oszt csókolom. nem kell rajta annyit agyalni. 30+BB mélyen talán még menthető a dolog, de itt a sztekkméretek alapján nem nagyon volt más választás.
KK-t letenni preflopp...nos ahhoz azért durva szitu kell.

RateszMage
Válasz atish81 kommentjére
2009. máj. 7. 9:50

Ennyi vergecit itt. :D:D:D Szoval mester: ilyet nem lehet elkerulni! Asszed masok nem estek ki 4000x szarabb szituacioban? Azert hivjak ezt reszben szerencsejateknak! Sit back and relax! Nyiss egy uj game-t es akkor majd te makolod le ot 44-el KK ellen riveren egy runner runner flush-el... :)

CanUPlsFold
Válasz RateszMage kommentjére
2009. máj. 7. 12:48

Köszönöm mindenkinek a segítséget, remélem ezentúl nem kerülök ilyen helyzetbe! Sok szerncsét nektek a pokiban!

Élő ügyfélszolgálat