Póker Fórum Archívum > Multi table > A PS máshol is levitte a GTD nyereményalapot?

koviii
2014. jún. 15. 20:16

A PS máshol is levitte a GTD nyereményalapot?

Az összes versenyemnél levitték, pedig a legtöbb nem is overlay-el ment (nyáron se). Ennek köze van a PS megvásárlásához?
Kib**ul örülök neki, amikor a régi hálózatom más vette meg, akkor is úgy kezdődött h levitték a prizepoolt, aztán a versenyeim szedték ki, s végül megszűnt az egész hálózat.

van Gerwen
Válasz koviii kommentjére
2014. jún. 15. 20:19

Szerintem csak azért van mindez, mert nyár van, pókervébé, focivébé és kevesebb a játékos.

rockett
2014. jún. 15. 20:42

Az összes versenyemnél levitték, pedig a legtöbb nem is overlay-el ment (nyáron se). Ennek köze van a PS megvásárlásához?
Kib**ul örülök neki, amikor a régi hálózatom más vette meg, akkor is úgy kezdődött h levitték a prizepoolt, aztán a versenyeim szedték ki, s végül megszűnt az egész hálózat.

igen persze, a PS meg fog szünni :D

trixilw
2014. jún. 15. 20:51

egyértelmű, hogy okos, sikeres pénzügyi befektetők azért vesznek meg egy termék piacvezető szolgáltatását, hogy utána amilyen gyorsan csak lehet leépítsék.
Sőt, mióta a Volvo kínai kézben van, azóta már el se indul. A régebbiek sem.

koviii
2014. jún. 15. 20:55

Nem írtam h megszűnik, csak elég rossz emlékeket idéz.
És azt se tudom mi értelme volt, tavaly nyáron se csappantak overlay-be a versenyek.

jak1
2014. jún. 15. 21:07

Ha nem overlay, akkor nem teljesen mindegy, hogy mennyi a GTD? Úgy is nevezés alapú a díjazás.

lecso10
2014. jún. 15. 21:11

REZSICSÖKKENTÉÉÉÉS! Ennyi, nem kell túlkomplikálni.

BT86
Válasz jak1 kommentjére
2014. jún. 16. 0:41

Ha nem overlay, akkor nem teljesen mindegy, hogy mennyi a GTD? Úgy is nevezés alapú a díjazás.

Nekem is ez jutott eszembe :D

koviii
2014. jún. 16. 1:01

Ha egy olyan mtt-n ahol a játékosok legalább harmada-fele nyerő regulár egy többnyire 50-60 fős mezőnyben, akkor nem mind1 ha csökken a GTD és esetleg emiatt csökken a játékosok száma.

van Gerwen
2014. jún. 16. 1:48

Mely emtéték azok, ahol 50-60-an indulnak csak?

Élő ügyfélszolgálat