A6s helyes megjátszása FT-n? Hogy kellene?
Sziasztok.
Élő 31 fős verseny, utolsó 3-ban vagyunk már:
Én Dealer-ben A6s, stack: kb 700k
SB-ben stack kb. 400k
BB-ben stack kb. 1.000k
vakok: 20k/40k/ante 5k
Preflop emelek 100k-ig, BB call
Flop: 3,4,5 szivárvány
BB check
?????
Itt ki mit tart a helyes játéknak?
A parti egyébként úgy ment le, hogy én hívtam 160k cbet, BB call
Turn: K
BB AI, én dob.
Azóta gondolkodom rajta, hogy flopon a cbet vagy a mögé check a jobb.
Előre is köszi a véleményeket.
érdekes hand, nem tudom mennyire durva a különbség a pénzben, illetve mennyire gyenge a short, mert ezek azért változtatnak picit, de nem annyira durva itt ez a hatás.
cbet szerintem oké, az lett volna jó, hogyha visszaemel és allinmentek.
így meg sima fold.
elég okos lehetett a CL amúgy :)
Pre push?:)
A CL ellen mögé csekkeltem volna, ha már így alakult, a short ellen bet/call.
K-s turnön potnál kisebb betre call vagy reraise allin, pillanatnyi hangulattól függően, ha esetleg ott overbet alljnezik, dobás. Ha csekkel, megint jó a csekk ingyen lapnézegetésre.
Pre push?:)
ha már így alakult, énis sztem betolnám flopon bármennyire is overbet, vagy ha nem allin de ilyen 400k körül, over openended fe bőven +ev pláne az ellen aki ilyen stackeknél callolgat
Pre nem pusholnék figyelembe véve hogy ez élő, ahol szinte mindig van FE, + a CL is elég short, flopon nem checkelnék mögé hanem potbettel commitálnám magam. Ha a harmadik játékos is bent lenne egyedül akkor checkelném a flopot.
Köszönöm a válaszokat.
Ellenfélnél egyébként A3s volt, ami a turn K-al már fd lett, így persze hogy könnyen mondott AI-t.
Egyetértek azzal, hogy élőnél nagy a FE ilyen stackeknél is, úgyhogy azt hiszem a válaszaitok alapján, hogy a flop AI lehetett volna eredményes.
Ja, és a river 7 lett volna. Sosem kérem, hogy megnézhetem-e, most kértem ... :-)