Bocsi, most néztem meg újra, és látom, hogy elcsesztem, mert már flop-on ott volt a 2 6-os. Itt az allinre, ennyire deep-en kb. 80%-ban dobtam volna, 20%-ban pedig allin megyek.
Jobban átgondolva és ezt a gyöngyszemet figyelembe véve flopon openfold a helyes játék.
Azt hittem sikerült msn-en elmagyaráznom a lényeget... Fold pre. Márpedig azért, mert ha tudod, h jön két hatos, akkor minek áldoznál egy fityinget is az overpárodra? Elárult póker ellen jobb a dobás már ott, sokat spórolunk.
Preflop jobbak voltunk, tehát raise.
Ne offold szét a topikot a butaságaiddal. Köszi
De ha tudod, h jön a póker, minek áldozunk erre a junkhandre pénzt?
A preflop fold nekem nem tetszik
kocka: a flop pusholó ellen messze nem vagyunk deepek, itt dobni az AA párt óriási hiba, leggyakrabban ilyen donkbet allinoknál alacsony-közepes kézbe párt látok vagy fd-t, a call sztem teljesen okés, de a push sem hiba. Így játszva egyébként szerintetek a river check és allinra fold hiba? Tudom commitedek vagyunk de egy ilyen boardon biztos hogy nem megy allin bármivel Villain és maradna majdnem 20bb elöttünk amivel még azért lehet kényelmesen játszani...
Kocka te weaktight vagy nem konzervatív. Egyébként szvsz ez egy MTT nem sng.
Amúgy szerintem is jobb flopon a reraise nézvén, hogy azzal is sok rosszabb handtől value-t nyerünk, viszont megoldjuk a protectiont is.
Ja és még a preflop raise-t is nagyon kicsinek találom. Értem én, hogy 2-2,5 BB-t lehet emelni, amikor már kisebbek a stackek, de kb. 40 bb az effektív stack sok játékos ellen, akik ellen ráadásul OOP leszel, szóval itt inkább ragaszkodnék a 3-3,5 BB-s emeléshez pre, hogy ne nehezítsem meg a saját életem postflop.
Kocka te weaktight vagy nem konzervatív.
Nem a flop push-oló ellen vagyunk deep-ek, hanem az utánunk következő ellen. Azért írtam, hogy 80% fold és 20% push, mert overpair-rel nem szeretek deep stack tönkremenni egy SNG-ben. Ha csak az eredeti kis stack push-olóval ketten vagyunk, akkor nyilván 100% call az allin-re.
A flop push előtt gyakorlatilag 2,5BB-t fektettünk a partiba és még maradt 37BB. Mivel csak a fold és a push jöhet szóba. Nem fektetek 37BB-t, a teljes stack-emet overpair-rel olyan partiba, ahol a flop alapján flush draw, straight draw, és páros lap is van. Persze én elég konzervatív játékos vagyok, és igyekszem csökkenteni a varianciát.
Mint a legelső hozzászólásomban írtam, a helyzetet itt nagyban befolyásolja az ellenfelek eddigi stat-ja és a read-em róluk.