Fishnek flushe miért nem lehet?
Nem díjazom a játékát, de ha ígyis úgyis betolod a pénzed, akkor miért nem turnon?? Adsz neki szabad lapot, amit ő el is fogad, és megköszöni a részvételed...
Én nem mondtam hogy a PF és flop callja jó.. totál rossz játék volt tőle.
nem láttál még ilyen fisht? :p általában azért fish a fish mert nem gondolkozik ez is csak a gombokat nyomta
Csak azért írok, mert kérted :)
Az értelmes magyarázat ez: fish
Kicsit jobban elmélyedve a partiban azért van benne hiba, ha netán gondolkodott az ellenfeled, akkor ezeket számításba vehette.
1) Az emelés mértéke túl nagy - ha megnézed a nagy profikat, a 3bet mértéke ennél sokkal kisebb. Két okból is.
a) Commited leszel, hiszen a kassza 820 lesz, ha megadja valaki, előtted pedig marad 1180, azaz vagy allin, vagy sem, ha bármennyit emelsz, akkor már nehéz lesz eldobnod a lapod.
b) A nagy emelés kicsi téten sokszor kis-közepes párt takar. Ha AA lenne nálad, akkor nem emelnél akkorát, hogy meneküljön mindenki.
A következtetés: ha ő erre gondolt, akkor könnyen call, hiszen a Te lapod tudott már. Az esetek kb harmadában lesz párja, neked az esetek nyolcadában lesz seted. De te nem fogod tudni, hogy mije van.
2) Azt írod, hogy valamilyen párra teszed. Miből derül ki, hogy párja van, melyik lépéséből sejted ezt?
Tulajdonképpen mindegy, mert mint írtam, akár hiszed akár nem, már nem engedted volna el a lapod, mert annyit áldoztál rá preflop.
Kinéztem magamnak egy jó kis babakocsit, megkapom a nyereményt?
-Miért tartja a rendőr a tükörtojást a párnája alatt?
-Mert hülye.
Én egy szép gyémántkarkötőt néztem ki az asszonynak.
Csak azért írok, mert kérted :)
Az értelmes magyarázat ez: fish
Kicsit jobban elmélyedve a partiban azért van benne hiba, ha netán gondolkodott az ellenfeled, akkor ezeket számításba vehette.
1) Az emelés mértéke túl nagy - ha megnézed a nagy profikat, a 3bet mértéke ennél sokkal kisebb. Két okból is.
a) Commited leszel, hiszen a kassza 820 lesz, ha megadja valaki, előtted pedig marad 1180, azaz vagy allin, vagy sem, ha bármennyit emelsz, akkor már nehéz lesz eldobnod a lapod.
b) A nagy emelés kicsi téten sokszor kis-közepes párt takar. Ha AA lenne nálad, akkor nem emelnél akkorát, hogy meneküljön mindenki.
A következtetés: ha ő erre gondolt, akkor könnyen call, hiszen a Te lapod tudott már. Az esetek kb harmadában lesz párja, neked az esetek nyolcadában lesz seted. De te nem fogod tudni, hogy mije van.
2) Azt írod, hogy valamilyen párra teszed. Miből derül ki, hogy párja van, melyik lépéséből sejted ezt?
Tulajdonképpen mindegy, mert mint írtam, akár hiszed akár nem, már engedted volna el a lapod, mert annyit áldoztál rá preflop.
Kinéztem magamnak egy jó kis babakocsit, megkapom a nyereményt?