Póker Fórum Archívum > Multi table > AKs. SB döntő asztal elött... 62/44-es stat ellen mentem 3bet allin

reirreT
Válasz Trubala87 kommentjére
2011. okt. 10. 19:09

Ilyen huszonegykét bb effektív stack mellett lejátszott handeket nincs sok értelme postolni szerintem.

Arsen
Válasz reirreT kommentjére
2011. okt. 10. 19:27

ha normálisan van megfogalmazva, és valóban az ember tanulni akar (mert valszeg nem biztos a döntésében), és nem pedig trollkodni, akkor a standard partyk is elférnek, mert ha belegondol mindegyikőnk, egészen biztos hogy voltak olyan partyk amikor még kezdtük a játékot amik mostanság teljesen triviálisnak tűnnek, akkor azonban nem tűntek annak.

a handhez nem sok mident tudok fűzni, csak annyit hogy teljesen std-nak tűnik, pár mtt játékos azonban mondjuk megmondhatná, hogy itt milyen range-t lehet visszapusholni ha épp nem AK van nálunk.

Galambos Tarzan
Válasz Arsen kommentjére
2011. okt. 10. 19:55

Teljesen standard, és maniac ellen még lazábban is tolnám, kb. 88+ AJo+ ATs+ range szerintem oké, de még az is lehet, hogy ez is feszes ellene. AK mindenképpen mindenkor :) AKs -el egy 10 - 15% -os MP emelő skála ellen is bevállalom a pusht akár ilyen kiélezett helyzetben is. Egyszerűen dobhatatlan.

BelaKecske
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. okt. 10. 20:39

szerintem ez köbö bárki ellen push.

Slynzor
Válasz BelaKecske kommentjére
2011. okt. 10. 20:53

egy 5/4 ellen is betenném. Tarzan, szerintem nagyon feszesre szabtad a range-et ... vagy én tolnám túl lazán. :)

Élő ügyfélszolgálat