APPT főszatelit. Ti mit csináltatok volna?
APPT főszatelit. Ti mit csináltatok volna?
49 induló első 3 ember kap 6000$ packaget. 12 helyig fizet 475$-t
14-en vagyunk.... Átlag kb 18k
PokerStars Game #18958707423: Tournament #95474018, $450+$25 Hold'em No Limit - Level X (300/600) - 2008/07/20 - 09:25:30 (ET)
Table '95474018 1' 9-max Seat #2 is the button
Seat 2: LaPoCaFlame (38918 in chips)
Seat 3: dickson007 (11500 in chips)
Seat 4: bangkokblues (10795 in chips)
Seat 6: Tgonz (25420 in chips)
Seat 7: Lacertin (26428 in chips)
Seat 8: MasterZole (11290 in chips)
Seat 9: chulwoo (8475 in chips)
LaPoCaFlame: posts the ante 50
dickson007: posts the ante 50
bangkokblues: posts the ante 50
Tgonz: posts the ante 50
Lacertin: posts the ante 50
MasterZole: posts the ante 50
chulwoo: posts the ante 50
dickson007: posts small blind 300
bangkokblues: posts big blind 600
*** HOLE CARDS ***
Dealt to MasterZole [:Qs::8d:]
Tgonz: folds
Lacertin: folds
MasterZole: raises 600 to 1200
chulwoo: folds
LaPoCaFlame: folds
dickson007: folds
bangkokblues: calls 600
*** FLOP *** :Tc::Qh::9c:
bangkokblues: checks
MasterZole: bets 2400
bangkokblues: raises 7145 to 9545 and is all-in
A preflop minraise azért volt mert gyakorlatolag csak ebből a pózícióbol volt lehetséges vakokat vinnem. Ultra tight imidzsemet épp most akartam elkezdeni kamatoztatni...
Call or Fold???
A kérdés érdekes, főleg a lapod és a flop nélkül :)
Hát erre nagyon kíváncsi leszek... sat-okon elég kicsavart játék megy, így kellő tapasztalat híján nem foglalnék állást...
Nah, aki szintén nem látja a lapokat, megfejtettem, hogy Zoleeenál :Qs::8d:, a flop pedig :Tc::Qd::9c: volt.
Elég rossz a helyzet, mert egy húzólapra ugyanúgy betolhatja, mint egy erős lapra, szerintem kb. ugyanakkora EV lehet a megadás és a dobás is.
satokon 0 a tapasztalatom meg versenyeken sincs sok, de én megadnám
Én prf 2k ig emelnék az emberek nem szeretnek BBből dobni ilyen jó odds mellett mégha tényleg nagyon UTAG az imidzsed akkoris sokszor megadnak egy minraiset. Sztem call a zónája ellen 50%ban biztos jóvagy az a baj h nagyon nagyon nehéz dobni ezt egy ilyen drawheavy boardon.
Én megadnám crying call remélhetőleg happy endel;)
Nálam ez flop dobás, még ha szerencséd is van akkor is egy setje lehet a másiknak, egy ilyen szitura én nem tennék föl szatelitet vagy egy mtt-t.
Én prf 2k ig emelnék az emberek nem szeretnek BBből dobni ilyen jó odds mellett mégha tényleg nagyon UTAG az imidzsed akkoris sokszor megadnak egy minraiset. Sztem call a zónája ellen 50%ban biztos jóvagy az a baj h nagyon nagyon nehéz dobni ezt egy ilyen drawheavy boardon.
Én megadnám crying call remélhetőleg happy endel;)
Alapvetően ekkora stackkel csak olyan lappal emelhetek, amivel vállalom a reraise allint. Írtam is, hogy az asztalon csak ez ellen a jatekos ellen lehetett ezt a minraiset megcsinalni... Kisebb preflop emeléssel, kisebbet kell cbetelnem, ha ez besül még marad 12bb-ém.Ha többet emeltem volna a cbettel elköteleztem volna magam a pot mellett....
Amúgy hosszas gondolkozás után megadtam. Így utólag eléggé egyértelmű a call. Elképzelhető laptartományból csal Q9, QT, QJ, JK, AA ami ver. 99, TT, QQ, KK pár visszaemel preflop.... Viszont verek rengeteg húzó lapot, second pár sor húzó kombót.... A potban betett összeg miatt már egyértelműa call...
A kis balatoni társaságunk is így látja ezt...:)
Amúgy Q7 volt nála....és persze split lett...
A versenyen végül 11.lettem, amiért 475$ járt. Tipikusan coin flip szituban estem ki. 55 vs AJ River J. Ha azt megnyerem jó eséllyel pályáztam volna az első 3 hely egyikére, mert kicsit átlag felett az 5. helyen álltam volna...