F16Fairlane
2008. ápr. 11. 22:21

azbeszt...

nyilvan a leheto legrosszabb river
terv?

Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, 15/30 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

BB: 4,582
UTG: 2,890
UTG+1: 6,613
UTG+2: 2,625
MP1: 1,240
MP2: 3,070
CO: 3,235
BTN: 2,925
Hero (SB): 3,070

Pre-Flop: (45) 7:club: 7:spade: dealt to Hero (SB)
2 folds, UTG+2 raises to 90, MP1 calls 90, MP2 calls 90, CO calls 90, BTN folds, Hero calls 75, BB folds

Flop: (480) 4:spade: 7:heart: Q:heart: (5 Players)
Hero bets 390, 3 folds, CO calls 390

Turn: (1,260) 5:diamond: (2 Players)
Hero bets 750, CO calls 750

River: (2,760) 6:heart: (2 Players)

F16Fairlane
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. ápr. 11. 22:28

a kerdes: ha block bet mennyi, ha check, mennyi a maximum amit megadunk

1000dollarchain
2008. ápr. 11. 23:22

azért lenne jó egy bet, mert ha ellenfelünknek sora van akkor talán befél a színtől és csak callol. ha színe van ugyis visszahív. persze a legjobb ha kitart a szett :)

sajnos eléggé pot commiteddé fogod tenni magad egy normális nyitással :(

amugy ilyen boardokat én akkor szoktam kapni ha egy egész napot várok egy szettre :)

szerk. mondjuk én az ellent kb AQ, KQ-ra tenném. mert a riveren nem sok pot oddsa lenne egy flush draw illetve egy lyuk sor megadásra és mégis callolja a majdnem egy potnyi nyitásod

Tweeny
2008. ápr. 11. 23:33

Én ebben a helyzetben 600-800 között nyitnék. Ha szín van nála, visszahív, akkor még dobhatsz. Ha sor van nála, csak megad. A check azért nem tűnik nekem jó lépésnek, mert akkor egy nagyobb bet esetén nem tudnád hogy sor/szín, JQ/KQ, esetleg blöff. Vélemény?

Zoleee
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. ápr. 11. 23:43

Én is AQ QKra tenném. Check/call bármit.....Duplázunk, vagy megyünk haza :-) Eléggé az elején járunk még...

Bet szerintem mar nem jó, túl kevés zsetonunk maradna, egy esetleges szín esetén...

want2push
Válasz Tweeny kommentjére
2008. ápr. 11. 23:44

Én check/fold-ot játszanék.

Az igen valószínű 2pár jellegű lapokkal sztem elpasszolja mögötted a rivert. Sorral és színnel hív, és tekintve a játékát ezek simán lehetnek nála. Settel legkésőbb a turn-ön rádtolta volna, ha mégse biztos elpasszolja mögötted a rivert. A kérdés mit csinál a Qx típusú lapokkal. Sztem, ha nagy fish és egy ilyen lappal még játékban van, szintén jó esély van arra, hogy elpasszolja mögötted ezt a rivert. Én ebben bíznék ezen lapkombináció esetén.

Ha dobunk, marad még zsetonunk és viszonylag normális játékot játszhatunk, ezért semmiképp se vagyok híve egy 1/4+ méretű hívás megadásának. A blocking bet-et meg szintén nem tartom jónak, mert az esetek döntő részében, ha rosszabb lapja van, mint nekünk, akkor passzra számíthatunk. Az előbb ezt leítam, hogy miért is gondolom így.

F16Fairlane
Válasz want2push kommentjére
2008. ápr. 12. 0:01

komolyan kerdeztem, hogy mennyi a legkevesebb, amit megadtok, ha csekkeltek
block bet szerintem sem jo

CrisRoniii7
2008. ápr. 12. 9:32

komolyan kerdeztem, hogy mennyi a legkevesebb, amit megadtok, ha csekkeltek
block bet szerintem sem jo

Túl sokat nem adnák meg...

mit versz:csak egy dáma párt, 2 pár nem valószínű,bár nem ismerem az ellent de tegyük fel,h nem megy be Q4-el (Q7nem valószínű)
mit nem versz:Flush/Straight...

És a licit menet alapján ezek vannak nála,vagyis a legvalószínübb a flös....,mivel nem tett kisérletett arra ,h védje a top párját a drawoktól,pont ezért sztem ő játszott drawra....

Előtted még ha jól számolom 1777 chips van,míg előtte 2005, a pot pedig 2760.... Éppen ezért én a helyében betolnám bármivel amivel végig adta,főleg a riveren mutatott gyengeséged miatt,így simán eljátszánám azt,h a kezemben van...(bár nem tudom, h chekeltél-e :) )
Ha 1000-et hív, akkor az oddsod:jobb mint 3,5:1hez aminek nem nagyon lehetne ellenálni,és maradna ,ha veszítenél 777-ed amihez 17M párosul,szóval játszható...Ha ennél többet hív,modjuk 1500-at akkor fold(marad 40M),ha kevesebbet auto call...

CrisRoniii7
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. ápr. 12. 19:06

Mi lett a vége??
És mennyire hibás a gondolatmenetem a partival kapcsolatban?:)

F16Fairlane
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. ápr. 12. 19:17

Mi lett a vége??
És mennyire hibás a gondolatmenetem a partival kapcsolatban?:)

c/c 600, ugy, hogy majdnem biztos voltam benne, hogy verve vagyok
ezert kerdeztem, hogy mennyi a maximum, amit megadnatok
1:5.5 tul jo volt
es valoban, all-inre dobtam volna
talan meg 1000-re is bar az mar hatareset
ezt viszonylag konnyu szivvel adtam meg, annak ellenere, hogy majdnem biztos voltam benne, hogy baj van

Élő ügyfélszolgálat