azbeszt...
nyilvan a leheto legrosszabb river
terv?
Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, 15/30 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BB: 4,582
UTG: 2,890
UTG+1: 6,613
UTG+2: 2,625
MP1: 1,240
MP2: 3,070
CO: 3,235
BTN: 2,925
Hero (SB): 3,070
Pre-Flop: (45) 7:club: 7:spade: dealt to Hero (SB)
2 folds, UTG+2 raises to 90, MP1 calls 90, MP2 calls 90, CO calls 90, BTN folds, Hero calls 75, BB folds
Flop: (480) 4:spade: 7:heart: Q:heart: (5 Players)
Hero bets 390, 3 folds, CO calls 390
Turn: (1,260) 5:diamond: (2 Players)
Hero bets 750, CO calls 750
River: (2,760) 6:heart: (2 Players)
a kerdes: ha block bet mennyi, ha check, mennyi a maximum amit megadunk
azért lenne jó egy bet, mert ha ellenfelünknek sora van akkor talán befél a színtől és csak callol. ha színe van ugyis visszahív. persze a legjobb ha kitart a szett :)
sajnos eléggé pot commiteddé fogod tenni magad egy normális nyitással :(
amugy ilyen boardokat én akkor szoktam kapni ha egy egész napot várok egy szettre :)
szerk. mondjuk én az ellent kb AQ, KQ-ra tenném. mert a riveren nem sok pot oddsa lenne egy flush draw illetve egy lyuk sor megadásra és mégis callolja a majdnem egy potnyi nyitásod
Én ebben a helyzetben 600-800 között nyitnék. Ha szín van nála, visszahív, akkor még dobhatsz. Ha sor van nála, csak megad. A check azért nem tűnik nekem jó lépésnek, mert akkor egy nagyobb bet esetén nem tudnád hogy sor/szín, JQ/KQ, esetleg blöff. Vélemény?
Én is AQ QKra tenném. Check/call bármit.....Duplázunk, vagy megyünk haza :-) Eléggé az elején járunk még...
Bet szerintem mar nem jó, túl kevés zsetonunk maradna, egy esetleges szín esetén...
Én check/fold-ot játszanék.
Az igen valószínű 2pár jellegű lapokkal sztem elpasszolja mögötted a rivert. Sorral és színnel hív, és tekintve a játékát ezek simán lehetnek nála. Settel legkésőbb a turn-ön rádtolta volna, ha mégse biztos elpasszolja mögötted a rivert. A kérdés mit csinál a Qx típusú lapokkal. Sztem, ha nagy fish és egy ilyen lappal még játékban van, szintén jó esély van arra, hogy elpasszolja mögötted ezt a rivert. Én ebben bíznék ezen lapkombináció esetén.
Ha dobunk, marad még zsetonunk és viszonylag normális játékot játszhatunk, ezért semmiképp se vagyok híve egy 1/4+ méretű hívás megadásának. A blocking bet-et meg szintén nem tartom jónak, mert az esetek döntő részében, ha rosszabb lapja van, mint nekünk, akkor passzra számíthatunk. Az előbb ezt leítam, hogy miért is gondolom így.
komolyan kerdeztem, hogy mennyi a legkevesebb, amit megadtok, ha csekkeltek
block bet szerintem sem jo
komolyan kerdeztem, hogy mennyi a legkevesebb, amit megadtok, ha csekkeltek
block bet szerintem sem jo
Mi lett a vége??
És mennyire hibás a gondolatmenetem a partival kapcsolatban?:)
Mi lett a vége??
És mennyire hibás a gondolatmenetem a partival kapcsolatban?:)