Big22 top set, river scarecard
weaktight | Hand Poll | TT - No Limit Holdem Tournament
Any thoughts?
(utg kompetens játékos)
weaktight | Hand Poll | TT - No Limit Holdem Tournament
Any thoughts?
(utg kompetens játékos)
Ilyen flop/turnon nagyobbakat betelnék oop. Ellen utg betcallolta 3betet(squeez-t). Sztem itt a range ilyen AQ,AJ,JJ,QQ,TT,99esetleg 88 szerű lapokból áll. Floppon csak callolt,szettekkel raisel.AAKK-al raisel. QQval már nem biztos, mert azért elég nagy erőt sugároz a te preflop lineod.
Riveren a range elég szűk sztem, káró AKs,AJs,JJ,QQ, mind elvert, szóval sztem izi csekkfold.
Amúgy meg turnon 75kig lőném 150ks potra 225kból.
pre csak flatelnék. flop donk tetszik, de nagyobb sizet választanék, 45k körül, turnon meg 80k.
Pre 3bet 45k-ig (oop), flop (pot 112k) value 70-75k, ha azt is adja, akkor turnön marad 181k-nk amivel vidáman mehetünk allin. :)
Pre nem squeezelnem, és ha már flopon ekkorát beteltél, akkor vagy meghívtam a turnt is rendesen vagy nem, de ez 1\3 pot gyenge szvsz.
Egyébként véleményem szerint kompetens játékos nem fogja callolni a squeezet utgből úgy, h még a BTN is mögötte van, és BB is nagy erőt mutatott, annyira nem deep a helyzet.
Nagyon rossz a turn bet size. Így nehéz okosat mondani a river kapcsán. Valószínűleg check/foldolnék, ha nem bubija vagy színe van, akkor az ellenfél helyében is erőltetett egy bet 2pár típusú lapokkal, hiszen abban van showdown value. Air nem nagyon lehet nála, ahogy a parti ment. Blöffbe fordítani 1pár típusú lapot szintén véleményes.
flop donk tetszik, de nagyobb sizet választanék, 45k körül,
Nagyon rossz a turn bet size. Így nehéz okosat mondani a river kapcsán. Valószínűleg check/foldolnék, ha nem bubija vagy színe van, akkor az ellenfél helyében is erőltetett egy bet 2pár típusú lapokkal, hiszen abban van showdown value. Air nem nagyon lehet nála, ahogy a parti ment. Blöffbe fordítani 1pár típusú lapot szintén véleményes.
utg emelést 70 bb deepen nem 3 betelném, így játszva szerintem a flop bet jó, turn nagyobb bet esetleg egy chek raise ollé érdekes line lehet, rivet x/f