bodog 20K top 2 veszelyes board
3K stackek 15/30
MP1-bol emelek KQcc-el 90-ig, MP tart, mindenki dob
flop
KsQsJc pot 220
250-el nyitok, MP call
turn Td
?
A zónájának jelentős részét képviselik az AK, AQ, AT típusú lapok. Másik oldalról viszont abban az esetben, ha elpasszolod a turn-t - tekintettel arra, hogy Te is jó eséllyel csapdázhatsz, illetve a Te zónád is jó eséllyel A-t tartalmaz -nem hívhat csak ásszal. Ráadásul tapasztalataim szerint ilyen boardnál még a legagresszívebb játékosok sem szeretnek blöffölni.
Összesítve tehát én passzolnék a turnön, és ha hív, akkor hinnék neki, eldobnám a lapom. A turn bet szerintem a legtöbb esetben ablakon kidobott pénz.
...Összesítve tehát én passzolnék a turnön, és ha hív, akkor hinnék neki, eldobnám a lapom.
turn
pot 720
check ellenfel nemi vivodas utan bet 250?
turn
pot 720
check ellenfel nemi vivodas utan bet 250?
Én megadnám, lehogy hogy hülyeség, és lehet, hogy azért, mert cash game játékos vagyok. De egy ilyen kis hívásnál azért két eset lehetséges:
a) neki sincs meg az A-a, csak eljátsza. (Ez sztem kevésbé valószínű) Ekkor ha megadom, akkor a rivernél elvileg már nem hívhat bele
b) megvan az A-a és be akar húzni. Nézzük csak! Az 1220-as teljes potba kell 250-et beraknom, ami 20,5%. A fullra javuláshoz 6 outom van, ami olyan 12%, ami ugyan kevés, de még marad egy csomó zsetonunk, ergó óriási az implied odds. Ha jön a lapom, és A-a van, akkor jó eséllyel lestackelhetem, vagy legalábbis nagyot nyerhetek tőle.
Mit gondoltok?
kiegészítés:
Amennyiben megadom, és nem jön a full, vagy hív a rivernél, akkor még marad zsetonom a folytatáshoz is.
en megadnam, pont az osszeg miatt es imadkoznek egy K vagy Q lapert... persze ha AA van a kezeben, akkor mindenkepp cumi, de meg mindig passzolhatom a river utan
hu, hat a dobas az oszinten szolva nem jutott eszembe :D
szerintem nagyon rossz jatek, egyreszt, mert jo esellyel van jobb lapunk,
masreszt mert realis esely van nutsra javulni, es akkor valoszinuleg be is tudom stackelni
csak a call vagy c/ minraise turn kozott gondolkodtam
aztan vegul is a call mellett dontottem
river off suit T
KQJTT board, pot 1220 stackek 2,4k
?
Itt én, ahogy korábban is írtam Check/Fold-ot játszanék. Gay-betnek nincs értelme sztem ezen a ponton, olyan emelést meg nem kockáztatnék, amivel már veszélyeztetem a stackem a további menetet illetően. Másrészt nem tartom valószínűnek, hogy A nélkül belehívjon a riverbe (sőt, ha A van nála, azzal is tök felesleges hívnia, mert a jobb lap c/r-eli).
Mit döntöttél?
csekkeltem ujra 250-et hivott?
amugy, ha nem parosodik az asztal es nem jon pikk, mit jatszottatok volna?