Póker Fórum Archívum > Multi table > bodog 20K top 2 veszelyes board

F16Fairlane
2008. márc. 18. 2:06

bodog 20K top 2 veszelyes board

3K stackek 15/30

MP1-bol emelek KQcc-el 90-ig, MP tart, mindenki dob

flop
KsQsJc pot 220

250-el nyitok, MP call

turn Td
?

kanrich_
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. márc. 18. 9:08

A zónájának jelentős részét képviselik az AK, AQ, AT típusú lapok. Másik oldalról viszont abban az esetben, ha elpasszolod a turn-t - tekintettel arra, hogy Te is jó eséllyel csapdázhatsz, illetve a Te zónád is jó eséllyel A-t tartalmaz -nem hívhat csak ásszal. Ráadásul tapasztalataim szerint ilyen boardnál még a legagresszívebb játékosok sem szeretnek blöffölni.

Összesítve tehát én passzolnék a turnön, és ha hív, akkor hinnék neki, eldobnám a lapom. A turn bet szerintem a legtöbb esetben ablakon kidobott pénz.

krondorl
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 18. 9:21

...Összesítve tehát én passzolnék a turnön, és ha hív, akkor hinnék neki, eldobnám a lapom.

Nekem is ez a gondolatom.

F16Fairlane
Válasz krondorl kommentjére
2008. márc. 18. 9:36

turn
pot 720

check ellenfel nemi vivodas utan bet 250?

Gus
2008. márc. 18. 9:59

turn
pot 720

check ellenfel nemi vivodas utan bet 250?

Te meg nemi fejvakaras utan eldobhatod...gyanusan kicsit hivott...3K bol eppen tellik, ha annyit meger, hogy okosabb leszel tole..

ami a problemadat okozza szerintem : azzal a lappal, arra a flopra tul sokat hivtal, szerintem maradnod kellett volna a fel-egesz pot koruli hivasnal, kissebben tartani a potot, mert a 2 paroddal ugysem mesz sehova ha nem Te eroskodsz, nem hiszik el . Most a 250, megerne berakni, viszont majdnem tuti, hogy kutba dobod. Ha kissebb a pot, mondjuk 500(200pot+150 et hivsz 150 et megad) , es hiv 250 korul, eldobod, ha kevesebbet, akkor telleg tellik a 3 K chipibol egy Callra.

kanrich_
Válasz Gus kommentjére
2008. márc. 18. 10:56

Én megadnám, lehogy hogy hülyeség, és lehet, hogy azért, mert cash game játékos vagyok. De egy ilyen kis hívásnál azért két eset lehetséges:

a) neki sincs meg az A-a, csak eljátsza. (Ez sztem kevésbé valószínű) Ekkor ha megadom, akkor a rivernél elvileg már nem hívhat bele

b) megvan az A-a és be akar húzni. Nézzük csak! Az 1220-as teljes potba kell 250-et beraknom, ami 20,5%. A fullra javuláshoz 6 outom van, ami olyan 12%, ami ugyan kevés, de még marad egy csomó zsetonunk, ergó óriási az implied odds. Ha jön a lapom, és A-a van, akkor jó eséllyel lestackelhetem, vagy legalábbis nagyot nyerhetek tőle.

Mit gondoltok?

kiegészítés:

Amennyiben megadom, és nem jön a full, vagy hív a rivernél, akkor még marad zsetonom a folytatáshoz is.

Remiel
2008. márc. 18. 11:30

en megadnam, pont az osszeg miatt es imadkoznek egy K vagy Q lapert... persze ha AA van a kezeben, akkor mindenkepp cumi, de meg mindig passzolhatom a river utan

F16Fairlane
Válasz Remiel kommentjére
2008. márc. 18. 23:25

hu, hat a dobas az oszinten szolva nem jutott eszembe :D
szerintem nagyon rossz jatek, egyreszt, mert jo esellyel van jobb lapunk,
masreszt mert realis esely van nutsra javulni, es akkor valoszinuleg be is tudom stackelni
csak a call vagy c/ minraise turn kozott gondolkodtam
aztan vegul is a call mellett dontottem

river off suit T
KQJTT board, pot 1220 stackek 2,4k

?

kanrich_
2008. márc. 19. 17:49

Itt én, ahogy korábban is írtam Check/Fold-ot játszanék. Gay-betnek nincs értelme sztem ezen a ponton, olyan emelést meg nem kockáztatnék, amivel már veszélyeztetem a stackem a további menetet illetően. Másrészt nem tartom valószínűnek, hogy A nélkül belehívjon a riverbe (sőt, ha A van nála, azzal is tök felesleges hívnia, mert a jobb lap c/r-eli).

Mit döntöttél?

F16Fairlane
2008. márc. 19. 22:08

csekkeltem ujra 250-et hivott?
amugy, ha nem parosodik az asztal es nem jon pikk, mit jatszottatok volna?

Élő ügyfélszolgálat