Cake FT - Call vagy Fold
Mostanában egész jól érzem a versenyeket. Ma délután sorozatnézés közben elindultam a Cake 4000 garantált versenyén. Utolsó 20-ba shortstacként érkeztem, de onnan szépen feldolgoztam magam a 3. helyre, majd egy két elbukott kisebb pot után jött a következő party:
Még nyolcan vagyunk versenyben. kb 5-6 helyen állok:
Hand #14741E4500001259: $4,000 GUARANTEED! - R&A
Seat 1: papi*** (38793,00 in chips)
Seat 2: jak3*** (35266,00 in chips)
Seat 4: Sir*** (293496,00 in chips)
Seat 5: mtb7*** (40988,00 in chips)
Seat 6: tnt6*** (34764,00 in chips)
Seat 7: ButImLucky (58167,00 in chips)
Seat 9: Tomm*** (84018,00 in chips)
Seat 10: Cris*** (123008,00 in chips)
papi2304 posts ante of $400
jak30 posts ante of $400
Sir Fellers posts ante of $400
mtb73 posts ante of $400
tnt68 posts ante of $400
ButImLucky posts ante of $400
TommyD69 posts ante of $400
CrispySquid posts ante of $400
ButImLucky: posts small blind $2.000
Tomm***: posts big blind $4.000
Dealt to ButImLucky [ Th Td ]
Cris***: folds
papi***: folds
jak3***: folds
Sir***: folds
mtb7***: is all in 40588.0000
????
Én adnám.
Instacall mosolyogva.
Azért annyira nem egyszerű ez szerintem, hiszen ha magasabb párba ütközöl, akkor alig marad zsetonod. Egy coinflipet se szívesen vállal be az ember hasonló méretű stack ellen.
Viszont az emelés mértéke arra utal, hogy jobban szeretne dobatni mtb7, mint hízlalni a bankot. Tehát valószínűbb hogy vagy KQ-szerű lapja van, vagy alacsonyabb párja. Tehát én is megadnám, de nehéz szívvel.
Instacall mosolyogva.
Azért annyira nem egyszerű ez szerintem, hiszen ha magasabb párba ütközöl, akkor alig marad zsetonod. Egy coinflipet se szívesen vállal be az ember hasonló méretű stack ellen.
Viszont az emelés mértéke arra utal, hogy jobban szeretne dobatni mtb7, mint hízlalni a bankot. Tehát valószínűbb hogy vagy KQ-szerű lapja van, vagy alacsonyabb párja. Tehát én is megadnám, de nehéz szívvel.
Call!! Meg akarjuk nyerni a versenyt nem? :) Akkor be kell válalni szerintem
Ennel joval szelesebb az ellenfel range 10BBvel 5dobas utan, majdnem any twoval pusholnia kellene. (Jo ez is tulzas, de az biztos, h nem csak olyan premium lapokkal mint te mondod).
Mellesleg te is eleg short vagy, ilyen helyzetben a TT szuper.
Ennel joval szelesebb az ellenfel range 10BBvel 5dobas utan, majdnem any twoval pusholnia kellene. (Jo ez is tulzas, de az biztos, h nem csak olyan premium lapokkal mint te mondod).
Mellesleg te is eleg short vagy, ilyen helyzetben a TT szuper.