Póker Fórum Archívum > Multi table > Cake FT - Hogyan tovább?

F16Fairlane
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. ápr. 4. 1:22

call turn/call river

ja, es nem olvastam elore :-)
pont ugyanigy jatszottam volna, river pech, de asszem ott mar tenyleg csak bluffot versz, readfuggo (milyen gyorsan hivta, bar gondolom azonnal :D)

szerintem az a lenyeg, hogy Kx/bluff-bol max value-t facsarj ki
es nem az, hogy vedd a lapot, amit mar ugysem tudsz a 3 outja ellen

szerintem az a baj, hogyha ezt a flopot c-beteljuk, akkor azert kell egy terv a check raise all-in esetere
mert kb 100%-ban az fog jonni, ha 1/2 potot hivunk ha meg nagyobbat, akkor eleg rossz a risk/reward :D

egy ilyen T8x flop olyan jo esellyel nem talalta el a 3x-unket, hogy nem kell hozza nagy tapasztalat, hogy egy jojjon a crai

F16Fairlane
Válasz malacka001 kommentjére
2008. ápr. 4. 1:25

Lehet hogy pot committeddé válsz egy cbettel, de az eseteg nagy % -ban egy jó arányú cbettel (itt ebben a példában én egy 20-22ks emelést hajtottam volna végre) elviszed a potot és nincs tovább jöhet akövetkező leosztás. Ha meg megadja a cbetet akkor lehet gondolkozni hogyan tovább. Egy 20k körüli emeléssel még mindig maradt volna 80-80k amivel még lehetett volna játszani.

igen vegul is a 16BB 20BB tenyleg majdnem ugyanaz
viszont szerintem amit a c-betrol irsz, az 30BB alatt, foleg a vegjatekban mar nem ervenyes
itt kb csak nagyon passziv fish ellen c-beteltem volna
szerintem $50 buyin felett 100% a crai legalabbis mostanaban velem ilyenkor mindig ez tortenik

F16Fairlane
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. ápr. 4. 1:25

ja es a legjobb thread volt mostanaban
holnap hatarido, es megis kommentelek :D

Élő ügyfélszolgálat