egyetlen Hand elemzés segítséget kérnék pls....
Szoval..
7,5 Bounty verseny
Mezőny pénzben 350 playa left...
Átlag 62,000
Vakok 1000-2000
Én SB 7d7c: 62000
BB : 67000
CO : 54000
Preflop:
Co Raise 3520
Én SB : Call
BB : Call
Flop : Kd7sAd
Én check
BB check
CO: C bet 5215
Én call
BB callllll
Turn Qs
Én check
BB raise!! 14400
CO Fold
Én hosszas töprengés után a Callt választottam... sajnos előtte 15 kézzel ültettek az asztalhoz úgyhogy a HUD nem igazan segített, így úgy voltam vele, ha jön is valamelyik 3. szín, még nincs veszve semmi... Betolni nem akartam a flush és sor miatt, mert azt gondoltam szinte biztos a megadás és elég sok a lap ami verhet.
jött a river a Qd így fullosodtam és bíztam egy emelésben ami sajna nem jött így vittem a kasszát check-check-el....
BB KsJs volt
A kérdés.... Ki hogy játszotta volna ezt a partit? Hibáztam-e? Ha igen miért?
Köszi előre is :)
Legalább normálisan tennéd be a partit, vagy ha nem, akkor helyesen írnád le, de az sem sikerült.
"Turn Qs ... Én hosszas töprengés után a Callt választottam...Betolni nem akartam a flush és sor miatt, mert azt gondoltam szinte biztos a megadás és elég sok a lap ami verhet."
Ez mi ez? Már itt fullosodtál, nem riveren. Arról nem beszélve, hogy a leírás szerint floppon és riveren is káró dáma jött...
ohh igaz bocsi félreirtam.... betenném én rendesen, ha tudnám, hogy kell ide beilleszteni... ha leirod akkor beillesztem. Bocs de nem vagyok profi ebben az irogatásban, de ettől még nem kell mindjárt majdnem anyázni -_-
Riveren fullosodtam, elirtam a flopot.... de már javitottam. Mindezt mondom normálisan is el lehet mondani...
mennyi vót a vak..?
Odairtam