élő 3k 2r 1a 99 az ft-n
9an vagyunk az asztalon. Vakok 2k/4k. átlag stack 80k. Utg limp, utg+1 short stack all in 24k. Róla nincs infóm, most ültünk össze, partyban még nem volt. 1 fold, 1 call olyan 120k-s stackből- elég feszes játékos-, majd 1 fold, majd a legnagyobb calling station call 200k-s stackből. lenézek nálam 99. Stackem 135k. MI itt a teendő?
üdv: andada
come over the top
Ha jól számolom 82 ezres potba kell betenni 24 ezret...Na már most, az UTG limp, és UTG+1 range kb any 2, 6bb-vel nagyon sok mindennel allin kell mennie. Na nem is ez izgat minket, hanem a feszes callja, valamint az, hogy van még egy plusz ember aki becallolt.. Elég necces szitu, de annak ellenére, hogy nincs meg a megfelelő oddsunk, az implied odds miatt én becallolnám, főleg átlag feletti stackkel, és megpróbálnám lestackelni a cs-t.
az a helyzet, hogy én ezt betolnám, aztán jó esetben lejátszanám a partit a short stacckel.
az a helyzet, hogy én ezt betolnám, aztán jó esetben lejátszanám a partit a short stacckel.
mondjuk van benne valami. legutóbbi két élő versenyemen úgy szoptam be, hogy ezek a prok a végjátékban bubi meg dáma párral belimpelgettek hatodiknak, én meg rájuk toltam és nyilván nem dobták el. szóval "ezek" ellen a call tényleg jobbnak tűnik. el nem dobnám az tuti.
Én nem tartanám a dobást sem hülyeségnek, de inkább a call felé hajlok. A teljes stack betolásával kapcsolatban szkeptikus vagyok, egy ilyen touron simán adja valaki KQo-val, és el is kaszálja a 9-es párodat valami szerencsétlen flopon.
Szvsz call, aztán ha jön a 9-es akkor lehet örülni, ha nem, akkor meg remény, hogy végigcsekkeli mindenki, és kiejtitek vagy felsokszorozzátok az ss-t :D
9an vagyunk az asztalon. Vakok 2k/4k. átlag stack 80k. Utg limp, utg+1 short stack all in 24k. Róla nincs infóm, most ültünk össze, partyban még nem volt. 1 fold, 1 call olyan 120k-s stackből- elég feszes játékos-, majd 1 fold, majd a legnagyobb calling station call 200k-s stackből. lenézek nálam 99. Stackem 135k. MI itt a teendő?
Na én úgy számoltam, hogy ss-nél szinte bármi lehet. feszes calloló a nagy párjait eddigi játéka alapján megvédené, és h sqzt biztos nem indukál:), jj 1010 szerű lapokat meg simán dobja. calling station szintén bármi lehet akár egy 78s is, és azért a lapjai nagy%át el fogja dobni. Úgyh szerintem nagyon easy push, mivel 25k chip kockáztatásával majdnem hogy duplázhatok. be is jött a számításom, feszes calloló jj-t dobott calling station pedig a10sot. ssnél persze kk-volt, de behúztuk a 9est is.