Lehet, de zavarban volt és vörös lett a füle mikor kérdezgettem :D
Ezzel továbbra se értek egyet...
10bb effektív stack mellett ez szerintem rossz játék monsterrel egy gondolkodó játékos ellen. Szerintem Bojanika azzal is ugyanígy pusholna.:)
Lehet, de zavarban volt és vörös lett a füle mikor kérdezgettem :D
Most komolyan, tedd a szívedre a kezed. Pont belimpelsz vagy "minrézelsz" BÁRMILYEN értelmes lappal, tudván, h örömmel allin megyek szinte BÁRMIVEL egy ilyen szituban. Nagyon nehéz megadni egy ilyen allint amit te rámtoltál, ezzel teljesen tisztában voltál, ezt használtad, nem akartál te flopot nézni, viszont abban a percben megbántad a pusht amikor kikapcsoltam az mp3-at és megkérdeztem, h na ez most mi? Ez teljesen jól látszódott. Onnantól kezdve, h kiderült, h még királyom is van pedig kezdődött a szemlesütés és a fejforgatás is... Mi van még? Ja igen, mennyi esélyem volt? 60-40 :)
Jól van, na. Este fizetek egy sört, vagy vmit. :)
Jól van, na. Este fizetek egy sört, vagy vmit. :)
Ezzel továbbra se értek egyet...
10bb effektív stack mellett ez szerintem rossz játék monsterrel egy gondolkodó játékos ellen. Szerintem Bojanika azzal is ugyanígy pusholna.:)
Szerintem AA-val preflop limpelni fish játék. Mindenképpen emelni kell vele, hiszen ha csak limpelünk, akkor akár 4-5 ellenfelünk is lehet a flop után, és nagyon nehéz lesz vele játszani. Mit csináljunk például, ha a flop után emelünk, és a sok megadó közül valaki visszaemel ránk?
Éppen ezért én az AA-val való preflop all-int sokkal jobbnak tartom, mint a limpet, hiszen egy short stack jó eséllyel AJ-vel (ritkán K9-cel), vagy bármilyen párral is elfogadhatja. Ráadásul sokan úgyis azt gondolják (tévesen), hogy AA-val senki sem mond preflop all-int, ezért jobban hajlamosak a megadásra.
Az egyetlen helyzet, amikor meggondolnám a preflop slowplay-t AA-val, az egy MTT torna heads-upja lenne, különösen kisvak pozícióból, és főleg, ha a másik short stack. Ilyenkor ugyanis a másik fél hajlamos lesz szinte bármilyen értékelhető lappal preflop azonnal all-in menni ellened a gyengeséged jelére.
De hát ez is csak egy vélemény a sok közül, ráadásul nem is vagyok különösebben jó játékos. :)
Te most ezt direkt csinálod?
Viszont akkor ezt meg te nem érted. Ha bármilyen használható lapod van, nem fogsz 20BB-t rámtolni overallinként. Ezért számít jelen esetben a te stacked és nem az enyém.