Élő Mtt kérdéses party...
5+1 es deepstack verseny egy pesti klubban. 115 körüli induló, 70 en vagyunk játékban. 700 1500 a kis és nagyvak. Átlag chip: 60000, Nálam: 90000 zseton.
9 fős asztalnál fold egészen a hijack előtti játékosig, aki 18000 rel shortstackként all int mond ( feszes, jól játszó reg, egész este lap halott volt, nem tűnik erős allinnek) .
Co 100000 körüli zsetonnal gondolkozik, megnézi mennyien vannak mögötte majd callol. ( nem sok partyt láttam tőlem nem rég kerültek többen is az asztalhoz, mellesleg 40 körüli hobbi játékosnak tűnik)
Kisvakban ülök ugye a 90000 körüli zsetonnal és 1010 van nálam. ( imagem vegyes, ugyanis az asztal fele aki régóta itt ül annyit látott, h szünetig 2 partyban voltam, szünet után 8 partyból ötször emeltem pre, 2 embert kiejtettem, az asztal másik fele csak ennyit látott belőlem)
Mi a legjobb opció ilyenkor? Call, Reraise ( mini reraise), Reraise all in?
push
Ez nálam fold.Sok hasonló szituba keverdtem már és szinte mindig bukta volt az eredmény.
setminingolni nem tudsz ezért szerintem a call nem opció. Nálam ez fold. Vajon a CO miért nem akarja a többieket kizárni és kettesben lejátszani?
setminingolni nem tudsz ezért szerintem a call nem opció. Nálam ez fold. Vajon a CO miért nem akarja a többieket kizárni és kettesben lejátszani?
allin
sztem a verseny ezen szakaszában sima all in, CO dobni fog (40-es hobbijátékos) és egy cfilpet lejátszol
meggyőztetek, utána stove-oltam. Tényleg jó a push. Még akkor is ha a CO az esetek kis % beüti a fejét és megadja.
Akkor itt milyen range lehet COnál? Csak monsterrel játszik így?