Elő verseny AK UTG chipleader közeli pozícióban
Egy 4K élőversenyen történt a következő parti:
Vakok 4K/8K, átlag valamivel 200K alatt, még 15-en vagyunk, 8 tól fizet, a stackem kb 350-380 amivel 1-2. poziban voltam a chipcountban.
Az imidzsem kicsit laza, terrorizálós, bár nyertem egy-két nagy AI-t jó lapokkal (KK, JJ)
UTG-ben AKo -t kaptam, és emelek 19K-ig, hátulról kapok egy AI-t 50K-ig, amit a nagyvak lecallol 200K körüli stackből
A nagy vak egy csaj, akitől eddig két mutatást láttam: egyszer limp/ RR AI-t nyomott az emelésemre amit megadtam AJ-el, és behúzta QT-zel. Egyszer meg UTG limpelt TT-vel, amire esett a szett és egész partiban csak callolt vele.
Ti mit tennétek? Push/fold/call??
Bár a fold nyilván nem opció. Mi lehet a range?
Nincs az az Isten, hogy csak calloljak, aztán flopon dobnom kelljen. Pusholnék.
AK-t kapok megvakulok és betolom..:D na de viccet félre téve.. sztem ez elég jo lesz a pushra.. prémium laprol beszélünk egy "random fish" ellen...! (szal lődd be a rangét QT limp call utan...:) valszeg ki veheted a 78s szerü lapokat, de mondjuk 77+ JQs KTs ATs +ok lehetnek a rangeben). Elég sokszor -az esetek döntő többségében- leszünk itt elöl és még ha nem is biztos h tisztában van vele simám van equitink. Szal sztem toljuk be bátran, véleményem szerint ez nem is lehet kérdéses!
ALL in, pedig az AK nem jolly joker!! :/