Eltévedt mtt-s hand
Hero (JJ - Big Blind) loses - two pair, nines and sixes wins over a pair of sixes - submitted 03-14-2011 - 16:25 pm - Poker Hand Replays
Mi a véleményetek? Preflop call mert sokan bennevoltunk, setre is mehetünk. Allin-nak nem láttam értelmét 60+BB-vel. Jó a gondolatmenet?
Mit csináltatok volna?
preflop 3bet ugy 2K-2,2Kig...
Inkább 3-3.5-ig
Aztán meg call végig. Ez a turn játék el is árulta, hogy elől vagyunk.
Jó volt így.
Jó volt így.
Egy JJ-t minek csak calloljunk? Teljesen elveszíti az értékét, ezt a squeeze-t pedig egy ilyen gyenge mezőnyből többen is adhatnak, ami nekünk elég jó, mert nő a pot, és flopon AI lehet menni. a 99-et le is stackeltük volna szépen egy nagyobb squeze-zel.
Utólag nekem is eszembe jutott, de akkor nálam pre allin.
hááát, az meg túl sok sztem, az eredeti emelőnél simán lehet nagy pár, vagy AK,AQ, és a micro mezőnyben én rengetegszer láttam csapdacallt AA,KK-tól.
Egy JJ-t minek csak calloljunk? Teljesen elveszíti az értékét, ezt a squeeze-t pedig egy ilyen gyenge mezőnyből többen is adhatnak, ami nekünk elég jó, mert nő a pot, és flopon AI lehet menni. a 99-et le is stackeltük volna szépen egy nagyobb squeze-zel.
Ez okés, de ilyen kis tétű mezőnyben megadják 3an 4en a squeeze-t, és akkor nem tudjuk hol állunk a partiban(+oop is vagyunk), ha jön 1 v 2 overcard, és akkor kb annyi értéke lesz a JJ-nek, mint egy közepes párnak. Buttonról ezt szinte mindig emelném, de nálam sb-ből nagyrészt call.