EPT Koppenhaga
szenne idegeskedem magam ezen a ket weak tight bohocon
az a szornyu, hogy meg annal a gyokernel is benabbak, aki a dortmundi
ept-n jatszotta a heads upot timex-el
pedig azt hittem azt mar nem lehet felulmulni
a dagadt allandoan enekel, a masik pojaca meg kiszalad pacsizgatni a hulla reszeg rokonaihoz, ha megnyer egy 4BB-os potot
amikor valakit kiejt runner runner makkal, korbe szaladja uvoltve a termet es veri a mellet
egy csita-king kong heads up merkozes lenyegesen szinvonalasabb lenne
tipikus tendencia: button limp, c/c c/c c/c nice hand, korty a sorbol next one
botton limp
Q62r c/c
J, ket treff c/c
8c, SB bet pot, BB call egy 8-assal, SB QJo...
EPT donto
Szóval nemcsak engem irritált ez a raise preflop/check pre, check flop, bet turn játék...
Igaz a végén csakkiejtette a szupertight dán-t a coin flip master amcsi :|
Hát megkell hagyni ügyesekvoltak, ilyen hosszú HU csatát életemben nemláttam..majdlerágtam a körmöm..pfej
Legalább a jobbik balek nyert :-)
Én is vegig neztem, miközben jatszottam a szatelitet az EPT-re ... Csak jussak ki... :-)
Látván ezt a közvetítést, azt kell hogy mondjam, csak erre fogok most ráállni....
Cash Game nem fér bele... ha komolyan akarsz valamit csinalni, azt odadással kell.... Ott a helyünk Fairlane. Én mindent megteszek a következő hetekben, hogy kijussak a san remoi es a monte carloira...
Legalább a jobbik balek nyert :-)
Én is vegig neztem, miközben jatszottam a szatelitet az EPT-re ... Csak jussak ki... :-)
Látván ezt a közvetítést, azt kell hogy mondjam, csak erre fogok most ráállni....
Cash Game nem fér bele... ha komolyan akarsz valamit csinalni, azt odadással kell.... Ott a helyünk Fairlane. Én mindent megteszek a következő hetekben, hogy kijussak a san remoi es a monte carloira...
Szóval nemcsak engem irritált ez a raise preflop/check pre, check flop, bet turn játék...
Igaz a végén csakkiejtette a szupertight dán-t a coin flip master amcsi :|
Hát megkell hagyni ügyesekvoltak, ilyen hosszú HU csatát életemben nemláttam..majdlerágtam a körmöm..pfej
Nem néztem végig a közvetítést, a dán vagy az amerikai nyert? :)
Én sem bírtam végignézni, annyira gyenge volt. A kommentátorok is majd eldobták az agyukat, ilyet még nem hiszem, hogy láttak. A pokerstarsról tényleg nem lehet nehéz kijutni, ha ilyenek kvalifikálják magukat, mint ez a Tim. Azt se tudta még az utolsó nap sem, hogy melyik zseton mennyit ér. LOL A másik meg, az a teljesen kész kokszos dán 4 napig ugyanabban a ruhában nyomta, olyan büdös lehetett, hogy a csaja egy idő után az asztal környékéről is elment.:D
Én végignéztem :-) mivel ilyet még tényleg sose láttam. komolyan mondom jobb volt mint egy komédia.... A közvetitő csapat meg igazán kitettettek magukért. Rajtuk mag a commentjeiken, nagyon sokat nevettem. Tudom nem szokásos hogy a németek viccesek, de akik a németen szoktak kommentálni iszonyat jo fejek... A szerkesztőség tök jó kis klippeket vágot össze és bedobta az unalmas chec check fesztivál közé. Az a poén mikor magukat felvették, hogy elaludtak , vagy fel akasztották magukat mert olyan unalmas a közvetítés nagyon nagy volt. Meg mikor kiirtak hogy john Duthie-nak sarga lapot adtak :-)
Egyre jobbak ezek a közvetitesek, az egyik nemet szakkommentator szinte mindig megmondja mi van naluk, maga is egy eleg jo jatekos, bar en meg nem lattam sehol...
Szerintem sokat lehet tanulni ezekből a közvetítésekből is. mondjuk a tegnapiból mindössze annyit, hogy mindenki nyerhet :-)